Hej, företagare!

Hej, företagare!

Även du som företagare kan få en skön Sweef-mosfär att stoltsera med. Behöver du grymma kontorsmöbler, sköna soffor till din lobby, kökssoffor till din restaurang, tåliga tyger till dina företagsmöbler? Eller kanske iögonfallande möbler till din butik eller showroom? Hos oss får du hjälp av inredare och projektledare, har möjlighet till leasing av dina företagsmöbler och får hjälp med inredning, möbelplacering och tyger för offentlig miljö i de färger som klär ditt företagsliv!

Lägg till eller ta bort filter nedan...

Varför valde Convendum Sweef? "Vi valde Sweef då de har en lyxig och elegant stil på sina möbler som passar väldigt fint med vårt koncept och får våra lokaler/lounger att kännas väldigt hemtrevliga. Som ett lyxigt och varmt vardagsrum.
 Ett plus för korta leveranstider, fint bemötande och en attityd att 'klart vi fixar de!'"

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV OSS?

Hos oss på Sweef får ni en dedikerad projektgrupp med väsande kompetenser. Vår projektledare och inredare tar dig igenom hela projektet från start till slut. Vi älskar stort som smått och hjälper er med allt från genomtänkta färg- och tygval, möbelplacering, kittlande koncept och smarta lösningar. Eller så dyker vi djupare och hittar en unik inredningsplan för just ert ändamål? Du sätter ribban.

GÖR EN SMART 

LEASING-DEAL

Vi samarbetar med Leasepro. Utrustningen blir ingen tillgång i din balansräkning då Leasepro står som ägare och du som hyrare inte belastar företagets skuldkonto.
Vi kommer överens om en avtalstid, vanligtvis mellan 36 och 60 månader. Leasingavgiften beräknas oftast efter annuitetsmetoden, vilket innebär att du har samma månadskostnad hela avtalstiden. Leasingen kan inkludera en allriskförsäkring som täcker oförutsedda händelser. 3 månader innan leasingavtalet går ut kan du som hyrare köpa ofta utrustningen till det förutbestämda restvärdet. Det går även att förlänga leasingavtalet till en reducerad leasingavgift.

VÅRA TYGER & MATERIAL


Vi är materialnördar. Med vårt breda sortiment tyger och material kan vi anpassa oss efter just ditt företags profil.
Varför inte göra en hel inredning i just den färg som ditt företag vurmar för? Eller behöver du 100% slittålighet för offentlig miljö? Vi löser det.
Som företagskund får du hjälp med ett helhetsupplägg - moodboards, förslag på möbelplacering, tyg- och färgval samt en personlig kontakt längs hela vägen.

FRAKT & LEVERANS


Vi erbjuder säkra leveranser inom hela Sverige/Norge med 100% klimatkompenserade frakter.
Inom Stockholm/Mälardalen/Mellansverige kan vi erbjuda både smidig inbärning och montering.
Frakt utanför Sverige behandlar vi på förfrågan. Det är generellt dyrt att frakta stora möbler långt men tillsammans kan vi erbjuda det bästa alternativet utifrån era förutsättningar. Som att frakta godset till en terminal närmare gränsen eller boka upphämtning av ett eget åkeri på vårt lager i Jordbro.

VÅRA CASE & KONTAKT

Genom åren har vi fått nöjet att samarbeta med flera härliga företagare, för att sprida inspiration och inredningsglädje. Bläddra bland våra tidigare projekt för att få en inblick i vår "portfolio".
Vi står alltid redo för nya äventyr - så tveka inte att kontakta oss när det är dags för din inredningsresa att ta sin början!
Maila oss på jeanette@sweef.se och lämna relevant information om ditt projekt och drömmar, så återkopplar vi med en glad offert och kittlande inredningsförslag.

CONVENDUM Co-working hotell Det ska va gött att jobba. De längsta mailen, svåraste presentationerna och bästa återhämtningen gör du i Valen 224 soffa, med fötterna på ett valnötsbord eller en Baggen rund fotpall

THE OFFICE
Convendum

Co-working hotellet Convendum hade siktet inställt på att skapa en spektakulärt snygg inredning som samtidigt var anpassad för att klara av tuffa offentliga miljöer. Sweef tog en tur till ritbordet och återkom med bord, stolar, loungedelar, fåtöljer och soffor som prickade in alla deras önskemål – inte minst blev resultatet en riktigt dröm att besöka.

CONVENDUM Co-working hotell Buffeln gigantisk 300 soffa | Hajen runda hörndelar | Mammuten modulsoffa | Flamingon fåtöljer | Valnötsmöbler | Valen 224 soffa | Delfinen loveseats

THE STUDIO
Parapix

Parapix är en musikstudio där det visuella uttrycket är lika viktigt som kvaliteten på ljudet. Sweef fick äran att inreda deras lokaler och skapade en lösning där stoppade sänggavlar användes för att dämpa ljudet och samtidigt fånga upp färgen hos soffa och fotpallar. Det bästa för både ögon och öron helt enkelt.

PARAPIX STUDIO Tigern raka 3-sits soffor | Baggen runda fotpallar | DJuphäftade klassiska sänggavlar

THE LOBBY
Häringe slott

När vi snackar slott är det knappast läge att hålla tillbaka. Därför lät vi två av våra maffiga Buffeln-soffor pryda entrén till Häringe Slott för att ge besökare ett riktigt storslaget intryck. Sedan dess är risken dock stor att de inte kommer längre än till just entrén…

HÄRINGE SLOTT. Buffeln gigantisk 300 soffa
HÄRINGE SLOTT Buffeln gigantisk 300 soffa

SHOWROOM | BUTIK | EVENT

Spännande premiäröppning på gång? Vi hjälper dig att ta fram skräddarsydd inredning som lyfter miljön med färger, material- och möbelval. Med handplockad inredning ser vi till att möblerna förmedlar precis den stämning du vill skapa.

SWEEF X ADIDAS. Flamingon 2-sits soffa | Baggen runda fotpallar
SWEEF X ADIDAS Flamingon 2-sits soffa | Baggen runda fotpallar

SWEEF X DITT FÖRETAG?

Vi tar oss gärna an ditt hotell, restaurang, butik eller företagsyta och skapar en inrednings-makeover som lämnar fåniga leenden på dina besökare, kunder och gästers läppar.
Ge karaktär till din restaurang med sköna Flamingo-kökssoffor. För ditt hotellrum säkrar du upp skönhetssömnen med Zebran kontinentalsäng, matchande sänggavlar och förvandlande sängkappor.
Låt oss hugga in och visa dig vägen! Maila oss på jeanette@sweef.se så kommer vi i gång!

ÄR DU INREDARE?

Då ska du kika in på Hej, inredare! för all relevant information för just ditt ändamål!