Fåtöljer

"Är den här platsen ledig?" ...svaret blir nästan alltid nej när det gäller en djup, mjuk sammetsfåtölj. Slipp trängas i soffan och sjunk ner i din mjuka fåtölj i dun. Eftersom att smaken är som baken har vi blandat rymliga loveseat-fåtöljer att somna i, med nättare fåtöljer i kallskum och omfamnande howardfåtöljer i linne som passar bättre att sitta upprätt i. Have a seat!


FÅTÖLJER ATT SAMLAS I 

Smaken är som baken. Men det är inte bara baken som är delad. Vi delar också din strävan efter bästa sittkomfort hemma. Vem som än slår sig ner hemma hos dig, och oavsett i vilket syfte personen satt sig, så ska fåtöljen möta upp förväntningarna. Repeat after me - Sveriges skönaste möbler. Det är där du lägger ribban för din hemma-känsla!

Fåtöljer med direkt-leverans (TIPS!)

Vi har fåtöljer för omgående leverans under Specialvaror på lager. Fåtöljerna är i nyskick och längtar efter ett nytt hem. Du köper då en helt ny Sweef-fåtölj utan att behöva vänta!

Varsågod och sitt!

En fåtölj blir den sista touchen för ett färdig-inrett vardagsrum, likväl som pricken över i:et för komforten. Har du redan gjort ett praktiskt, långsiktigt val av soffa i både modell eller tyg, så kan du med fördel våga lite mer när det gäller fåtöljer! Hur kul att bara gå loss lite? En djup Blåvalen linnesoffa längtar efter att paras ihop med en mjuk Valen fåtölj i sammet. Om vi får lägga oss i, så vill vi verkligen tipsa om att våga kombinera soffa och fåtölj i olika tyger, modeller och utföranden. Det blir oftast det som ser mest genomtänkt och hemtrevligt ut. Flamingon fåtölj i sammet älskar tillexempel Valen XL. En perfekt matchning, men kanske inte det mest uppenbara innan man väl ser dom umgås ihop. Känner du dig osäker? Kontakta oss för Stylingråd.

Hemmets tetris. Vem sitter var?

  • Chesterfieldfåtölj - En stor Buffeln Chesterfield sammetsfåtölj med dekorativa nitar och dunstoppning att sätta sig tillrätta i. Den bulliga fåtöljen kräver sin plats, men du kräver ju också din komfort, inte sant? Modellen finns även som tidlös skinnfåtölj.

  • Howardfåtölj - För en bekväm kopp kaffe. I en mjuk Lejonet Lyx howardfåtölj i sammet sitter du högt, upprätt och omfamnad av dun. Våra howardfåtöljer har mässingshjul i silver, guld och brons mot ben i svartmålat trä, valnöt eller ek. Missa inte tuffa Tigern howardfåtölj med djuphäftad/pikerad rygg.

  • Bäddfåtölj - Compact living, eller bara gästvänlig? En smart bäddfåtölj ger dig möjlighet att bädda upp en smidig enkelsäng för gäster. Välj mellan Ödlan barnfåtölj som viks ner till en madrass, eller Ormen och Ormen 2-sits som båda vecklas ut till bekväma extrasängar.

  • Loveseat - Mycket plats, mycket barn eller kanske bara mycket ledig tid? Valen loveseat i sammet är en dubbelfåtölj med plats för två, men blir även en rymlig fåtölj för en. Se också Delfinen loveseat i linne. Kombinerat med tillhörande fotpall sitter du nästan kvar där du sitter. Det är liksom lite för skönt för att ställa sig och ta tag i disken. 

  • Dagbädd/Schäslong - Lyx, lyx, lyx. Vi har kunder som låter barnen härja fritt i tv-rummet på Mammuten loveseat i linne, likväl som kunder som placerat Mammuten loveseat i sammet som en pjäs att njuta på, mitt i sitt dressingroom. Den röda tråden är FEELING. Den där lilla extra lyxen i att inte tumma på bekvämligheten. Förtjänar väll du att kunna välja schäslong-häng framför att trängas i soffan. Ja, det gör du.

  • Fårskinnsfåtölj - Våra fårskinnsfåtöljer från Cuero ger en varm omfamning som vägrar släppa taget om dig. Välj mellan svart, brun, vit eller grå fårskinn med lång eller kort päls.