Fåtöljer & Bäddfåtöljer

Välkommen till våra fåtöljer och bäddfåtöljer!

På bild ser du Valen loveseat (klädd i purolino linne laxrosa 48) och Valen fåtölj (klädd i sammet 80 blekrosa med nitar). Bilden är tagen på Riddarholmens kaj en blåsig vårdag.

 

Sweef tipsar. Hur hittar jag min fåtölj?

Nedan ser du våra olika fåtöljer. En del av dem är lagervaror och går att få direkt och en del tillverkar vi på beställning. Observera att på vissa av produkterna i denna kategori står det ”serie” och en bild av en soffa visas. Alla som heter ”serie” är en kollektion av flera olika varianter på den modellen. Dvs klickar du dig in på en soffa i en serie hittar du där även fåtölj, hörnsoffa och fotpall för just den serien. Våra produkter är oftast kategoriserade efter vilket tyg de är klädda i.

Om du letar efter ännu mer exklusiva material så kan du också leta under kategorin Sweef Lyx.

Fåtöljer

Vi jobbar mycket med en nära dialog med fabrikerna för att få slutprodukter som är fåtöljer av hög kvalitet som vi kan sälja till vettiga priser. Vi ritar fåtöljer, korrigerar, får provex, ritar om igen, produktutvecklar. Hela vårt sortiment är noga utvalt – varenda fåtölj eller bäddfåtölj har vi testslappat och sovit i för att försäkra oss om att de är precis så bra som vi vill att de ska vara. De flesta fåtöljerna du ser här passar till Sweefs soffor med samma namn.

Bäddfåtölj, howardfåtölj eller relaxfåtölj?

Vårt sortiment är inte så stort, men brett. Vi satsar på att ha bäst deal inom varje kategori. Hos oss finns därför många olika typer av fåtöljer. En av storfavoriterna är bäddfåtöljen Ormen. Den är skön, smart och snabb i växlingen mellan bekväm fåtölj och perfekt extrasäng. Lejonet howardfåtölj har mjukt tyg och sitt- samt ryggkuddar stoppade med hälften dun och hälften kallskum. Mustangen är vår 50-talsfåtölj med knappar i ryggen och ben i ek. En fåtölj som är snäppet bekvämare är Pantern relaxfåtölj som är en liggfåtölj i konstläder av högsta kvalitet.

Prisvärd Kvalitet

Prisvärd Kvalitet

  • Noga utvalda möbler
  • 2 års Produktgaranti
  • Bäst deal inom möbler
Läs mer
Tryggt & Säkert

Tryggt & Säkert

  • Nöjda kunder
  • Trygg E-Handels Certifierad
  • Betala efter leverans
Läs mer
Snabb leverans

Snabb leverans

  • Hem från en dag
  • Hämta själv på lagret
  • Tidbestämd leverans i Sthlm
Läs mer