Sweefiga julklappstips (ej bakmaskin eller slips)

Sweefiga julklappstips (ej bakmaskin eller slips)

I år bör tomten fylla säcken, med klappar i inredningens tecken. Mjuka gåvor av gosig textil, eller hårda paket med en känsla för stil. Kuddar finns av alla de slag, till svärmor, svågern eller släkt överlag. Plädar för syrran att drapera sig med, eller konst till brorsan som han hänger på sned. Och skulle farmor ha tröttnat på lovikavantar, grejar du lätt ett presentkort med slantar. Kort sagt här hittar du allt man kan få, för att höja hemmets trivselnivå. Så greppa nu slädens frostiga tömmar, och låt oss förverkliga dina inredningsdrömmar.

Lägg till eller ta bort filter nedan...Trött på strunt? - Ge bort nåt runt.

Supermys du får. Så nära päls det går.

Utdöd sedan många år, prydd med betar och massa hår. Större djur man sällan såg, ett toppfynd för en arkeolog. Vår version blir lätt att gilla, perfekt när planen är att chilla. Välj blott ut en drömtextil, sen skapas bjässen i just din stil. Så fram med filt och kryp inunder, i skydd av detta mysvidunder.

Don’t be sad - Give a pläd.

Kan varken steppa eller rimma, men är en fena på att simma. Dess sång kan klassas som romantisk, medan formen är gigantisk. Vår version säger nej till krill, fast är en utmärkt plats för chill. Valfrihet är vad som gäller, favoriten väntar bland många modeller. Få slutligen på tyget kläm, sen skapas den för just ditt hem.

Bättre än vantar – Ett kort med slantar.

Ok, vi är vassare på möbler och inredning än att rimma. Scrolla vidare för mysiga plädar och andra härliga julklappar!