Stolar, pallar & Bänkar

Please, have a seat! När man insåg att låga barstolar på 65cm går att placera intill diskbänken eller vid köksön, så blev ju köket direkt hemmets bästa hang out! Däremot sitter man ju fortfarande överdrivet bekvämt i skinnklädda valnötsstolar i matsalen... och hur kul är det inte att duka upp i vardagsrummet med färgade plaststolar? Var du än vill placera dig så har vi stolen för ändamålet.


STOLAR FÖR ÄNDAMÅLET

Tydligen säger statistiken att vi sitter lite oftare än vi borde. Då tänker vi att vi iallafall ska sitta SKÖNT när vi sitter. Eller hur? 

Var sätter du dig helst?

  • På en bekväm köksstol? Ha lite kul i köket! Smycka ditt köksbord med prisvärda, tåliga plaststolar i olika modeller och färger. Våga blanda Labradoren, TaxenPudeln, Labradooblen och Boxern i transparenta, turkosa, orangea kulörer. För dig som hellre vill få in fler mjuka material hemma finns industriella Antilopen stol med grå eller beige skinnsits och svart stålstomme. För ett rent naturmaterial sätter du dig på Hjorten i massiv valnöt.

  • På en hög barstol? Bar-häng hemma? Vi fixar! Vi har barstolar i barhöjd och diskbänkshöjd/för köksö. För baren väljer du Mastiffen 75cm, en transparent hög barstol. För att hänga vid köksön väljer du Mastiffen 65cm, en lägre plaststol.

  • På en pall? Är du den som gärna slår dig ner på en pall i hallen, så ska du göra det snyggt! Välj Hjorten pall i valnöt med sits i flätat skinn, eller Rådjuret pall med bekväm välvd sits.

  • På en bänk? Det finns utrymmen hemma som inte utnyttjas till fullo. Hur mysigt att placera en bänk i hallen, framför sängen, i dressingroomet, under köksfönstret? Det blir liksom en ny vrå att leva i. Vi rekommenderar Flamingon bänk i mjuk sammet, eller Hjorten bänk i valnöt. En perfekt köksbänk i trä.

  • På en tron? För att bara det bästa är bra nog! Schnauzern plaststol i okrossbar polykarbonat är en lyxig karmstol som vittnar om av att det finns en drottning i hemmet.