Nyheter

Nyheter

Färska, förföriska produkter ur vårt sortiment. Nyskapelser att falla handlöst för. Frossa i nya tyger, uppdaterade varianter av våra godingar, efterfrågade färger och fräscha nytillskott i sortimentet.

Lägg till eller ta bort filter nedan...TILLÖKNING I SWEEF-FAMILJEN. Mycket har hänt.
Svalan har fått en rustik brorsa i mörkt trä. Giraffen har blivit med lillasyster - en nättare version av den raka soffan med samma megadjup. Nyinflyttade Sëbou-mattor har golvat oss. Ett gott gäng tyger har gift in sig. Floki - en återvunnen manchester. Fiocco - sammetens urmoder, och Modi Check - ett rutmönstrat jutetyg. Antilopen kallskumssoffa har fått sin första sammetsklädsel (vi säger WOW) och juste, på tal om klädsel - vi har blivit med Sweef-kläder. Bland annat en oversized hoodie att Sweef-mysa i utanför hemmamiljö.
*Pust*, för oss finns inga lata dagar. Slappa är det ni som ska göra. 

Psst. Fler nyheter om oss hittar ni på vår Blogg.

SAND MELLAN TÅRNA, HEMMA. Ni bönade och bad. Vi levererade. Aston sammet har nu blivit med den perfekt kalla, beiga nyansen "Sand". En ljus, stilren färg som gifter sig med valnötsdetaljer, vitt linne, mörkbetsat golv och travertinsten. Förmodligen snart vår nya storsäljare, kom ihåg var du hörde det först (...och tveka inte att bli först på bollen).

ALLA RELATIONER ÄR INTE ENKLA. Vissa drivs av vild passion och rått begär. Lite så är det med vår relation till Fiocco sammet. Sammetens urmoder. Roten till allt vackert. Fiocco är så som sammet en gång var, kortklippt, något strävare och med en yta som får patina efter användning. Tyget kommer få ytliga ruggningar, märken och fläckar, vilket ger den där levande, åldrade känslan till din möbel. Som om den stått där i decennier och varit trogen i generationer. Evig kärlek är inte alltid en dans på rosor, men ack så vackert det kan vara ändå.