Nyheter

Nyheter

Färska, förföriska produkter ur vårt sortiment. Nyskapelser att falla handlöst för. Frossa i nya tyger, uppdaterade varianter av våra godingar, efterfrågade färger och fräscha nytillskott i sortimentet.

Lägg till eller ta bort filter nedan...
TILLÖKNING I SWEEF-FAMILJEN. Mycket har hänt.
En livslång möbelförälskelse har inlett nykärs-fasen - Svanen XL soffa. En svulstig, stilig kärlek att gotta sig i. Utöver det har Svalan har fått en rustik brorsa i mörkt trä. Giraffen har blivit med lillasyster - en nättare version av den raka soffan med samma megadjup. Nyinflyttade Sëbou-mattor har golvat oss. Ett gott gäng tyger har gift in sig. Floki - en återvunnen manchester. Fiocco - sammetens urmoder, och Modi Check - ett rutmönstrat jutetyg. Och juste - vi har blivit med Sweef-kläder. Bland annat en oversized hoodie att Sweef-mysa i utanför hemmamiljö.
*Pust*, för oss finns inga lata dagar. Slappa är det ni som ska göra. 

Psst. Fler nyheter om oss hittar ni på vår Blogg.

SAND MELLAN TÅRNA, HEMMA. Ni bönade och bad. Vi levererade. Aston sammet har nu blivit med den perfekt kalla, beiga nyansen "Sand". En ljus, stilren färg som gifter sig med valnötsdetaljer, vitt linne, mörkbetsat golv och travertinsten. Förmodligen snart vår nya storsäljare, kom ihåg var du hörde det först (...och tveka inte att bli först på bollen).

Vår megapopulära färg "04" i Purolino 100% linne har bytt namn till Naturell 04. Anledningen? Just den här nyansen av Purolino-tyget är helt ofärgat. Det är linne i sin birthday suit. Originalet. Det innebär att nyansen kan variera mer mellan tygrullarna, men också att tyget inte blivit infärgat och bearbetat på samma sätt. Ett naturligare val, helt enkelt.