Nyheter

Nyheter

Färska, förföriska produkter ur vårt sortiment. Nyskapelser att falla handlöst för. Frossa i nya tyger, uppdaterade varianter av våra godingar, efterfrågade färger och fräscha nytillskott i sortimentet. Möbeltrender, inredningstrender och det allra senaste - blandat med återvändare och tidlösa klassiker. Är inte det här året då vi lever ut våra vildaste inrednings-fantasier? Vi tycker det. Det är dags att släppa lös vilden i dig. Ge hän för dina innersta drömmar. Allt i gult? Soffplatser utan slut? Salongssoffa för fin för att sitta i? Göra om vinden till en lounge-area? Vi hjälper dig. Ett par nyheter i vårt sortiment kanske kan vara en hjälp på vägen.

Lägg till eller ta bort filter nedan...


















Hundens gosigaste plats i hemmet! Inte bara är mysiga soffor till för människor - självklart ska även våra fyrbenta vänner få en en alldeles egen viloplats. En mjuk och fluffig hundkorg för din vovve att slappa i.

En soffa med klös! Katten är vår nya supersköna bäddsoffa med smala och böjbara armstöd. På några sekunder kan du förvandla din soffa från klassiskt rak till öppet inbjudande - och tvärtom. Magiskt!

Sov gott i vargens famn! Snygg + smart = sant. Här har vi en bäddsoffa som inte kompromissar på varken utseende eller funktion. Vargen har en 110cm djup, dubbelhäftad sits och breda armstöd som smidigt bäddas ut till en säng . Som om det inte vore nog finns det dessutom gott om plats till förvaring under sitsen. Win-win-win!

Liten men stark! Vi välkomnar Ekorren till Sweef-familjen med öppna armar. En mindre, 2-sits soffa med inbyggd bäddmadrass på 140cm. Soffan går att få i både tåligt sammetstyg eller snygg manchester.

Nu snackar vi randigt! Vårt senaste tillskott i tygväg heter Sweef stripe och flirtar med alla våra färgfantaster. Tyget är i 100% linne och är 100% galet.

Utsidan ger insidan en chans. Eller vad brukar man säga? Vi vet iallafall att vackra utemöbler skvallrar om genomgående god smak. Sitter du tvärskönt inomhus är det klart att komforten ska ackompanjera dig på uteplatsen. Välj mellan stor soffa och djup fåtölj i teak, med dynor i mjuk kallskum, klädda i tvättbara utomhustyger. Det är numer omöjligt att inte drömma sig bort mot Sydeuropeiska terasser.

Vi tror ju så oändligt lite på massproduktion. Och ännu mindre på att köpa nytt bara för att ersätta något som egentligen fortfarande fungerar. Därför håller vi våra möbel-alternativ med lös klädsel så högt. Produkter där stommen kan kläs om efter smak, tycke, trender eller behov. Så att du slipper köpa nytt från grunden, och kan behålla din möbel-kärlek några år till. Det tycker vi är underbart. Våra sänggavlar är en av de senaste tillskotten att få lös klädsel som alternativ!

Where ever I place my (...)matta, that's my home. Vi har fått tillskott i matt-sortimentet av nya viskosmattor med extra lyx. Fransklädd kant, vacker lugg och otrolig lyster och komfort. Stora mattor för sovrum, vardagsrum, kök eller matsal. Ett naturligt steg (in) i din bostad.

Baby fever i Sweef-fabriken! Svanen-serien har fått sig en tillskott i familjen. En djup, stor, omfamnande loveseat i XL-format. En dubbelfåtölj med gott om stjärterum för familjen. Kanske hemmets mest omtyckta plats?

Vi kunde inte vänta längre. Vi har bjudit in grönskan. En grönska som kommer överleva året om. Vackra konstväxter med verklighetstroga stammar och blad, från svenskägda The Faux Original.

Ge ny tyngd åt din inredning. Har du någon gång stört dig på vingliga bord? Du kan sluta med det nu. Våra nya stenbord Jaguaren i marmor eller natursten är den stabilaste avställningsytan näst efter urberget för fredagsdrinken eller söndagskoppen. Borden kommer som matbord, sidobord, runt soffbord, rektangulärt soffbord i grå marmor, grå/beige marmorsten och beige travertin. Stensäkra stilköp.

Det hetaste marknaden har att erbjuda i tygväg har landat i dina händer. Sogno - Ett trendigt tyg i får-likt fluff. I djärv kontrast till svala linnetyger kan vi nu frossa i "klappvänligare"-material. Tyget är dessutom lättskött, vattenresistent, fläcktåligt och mjukt. Ett lättskött, slittåligt tyg att leva sida vid sida med. I ett teddytyg får du mjuk, klappvänlig, mys-komfort. Likt en kortklippt fårull att bryta av som kontrast till dina svala linnemöbler. Inga bu, bara bä!

Spegel, spegel, på väggen där. Ge djup till ditt rum genom att låta reflektioner och ljus leka i en vägghängd spegel. En liten, rund spegel utan ram (50cm) i hallen kan både ge illusionen av ett djupt kikhål, likväl som det blir en iögonfallande design-detalj. Välj en stor spegel (100cm) med ram i trä, att hänga i sovrum, vardagsrum, kök eller walk in closet. Bara väggarna sätter gränser. Låt oss reflektera mera!

Allt klär en (grön) skönhet! Speciellt våra handgjorda keramikkrukor. Konstväxterna från The Faux Original har blivit med skor. Ett stilrent komplement till dina växter i färgerna grå, terrakotta eller sand.