Nyheter

Nyheter

Färska, förföriska produkter ur vårt sortiment. Nyskapelser att falla handlöst för. Frossa i nya tyger, uppdaterade varianter av våra godingar, efterfrågade färger och fräscha nytillskott i sortimentet.

Lägg till eller ta bort filter nedan...

Är inte det här året då vi lever ut våra vildaste inrednings-fantasier? Vi tycker det. Det är dags att släppa lös vilden i dig. Ge hän för dina innersta drömmar. Allt i gult? Soffplatser utan slut? Salongssoffa för fin för att sitta i? Göra om vinden till en lounge-area? Vi hjälper dig. Ett par nyheter i vårt sortiment kanske kan vara en hjälp på vägen.

Psst. Fler nyheter om oss hittar ni på vår Blogg.

Sweef <3 Clas Håkansson. En konstnärssjäl som leker med uttryck vi bara älskar. Vi kunde inte hålla oss från att låta honom gå loss med penseln på en av våra soffor. Resultatet blev a one of a kind piece att sätta på piedestal, eller sätta sig i. Soff-konst utan dess like! Utöver det har vi även konst av samma skapare till salu. För lite skön vägg-feeling hemma.

Tyget som blev en störtförälskelse bland besökare i vårt Showroom. Kanske på grund av den mjuk-grova ytan, de vackra, jordnära nyanserna eller fransdetaljerna tyget erbjuder för dekorationskuddarna. Nuvole - ett härligt, vackert och lättskött tillskott i vårt tygsortiment. Ett perfekt val för familjen som lever i soffan men inte tummar på stil och utseende.

Mycket vill ha mer. Och vi ville ha mer av Hajen. Vår omtyckta, dunfria modulsoffa i avskalad, stilren lounge-look. Härmed ingår därför en fotpall i Hajen-familjen. Ett snyggt avslut, en enkel fotpall, en bekväm bänk eller fristående sittpuff. En variations-möbel som andas italiensk stil. 

Bredrandigt gör plats för en smalrandig väninna! Nu lanserar vi Capri, manchester smal. Ett tåligt manchestertyg i ren polyester, för Björnen bäddmodeller. Tyget finns i flera kulörer och kommer även som lagerfärg, för snabbare leveranser (för vem gillar att vänta?).

Vi tror ju så oändligt lite på massproduktion. Och ännu mindre på att köpa nytt bara för att ersätta något som egentligen fortfarande fungerar. Därför håller vi våra möbel-alternativ med lös klädsel så högt. Produkter där stommen kan kläs om efter smak, tycke, trender eller behov. Så att du slipper köpa nytt från grunden, och kan behålla din möbel-kärlek några år till. Det tycker vi är underbart. Våra sänggavlar är en av de senaste tillskotten att få lös klädsel som alternativ!