Nyheter

Nyheter

Färska, förföriska produkter ur vårt sortiment. Nyskapelser att falla handlöst för. Frossa i nya tyger, uppdaterade varianter av våra godingar, efterfrågade färger och fräscha nytillskott i sortimentet. Möbeltrender, inredningstrender och det allra senaste - blandat med återvändare och tidlösa klassiker. Är inte det här året då vi lever ut våra vildaste inrednings-fantasier? Vi tycker det. Det är dags att släppa lös vilden i dig. Ge hän för dina innersta drömmar. Allt i gult? Soffplatser utan slut? Salongssoffa för fin för att sitta i? Göra om vinden till en lounge-area? Vi hjälper dig. Ett par nyheter i vårt sortiment kanske kan vara en hjälp på vägen.

Lägg till eller ta bort filter nedan...


Ge ditt lejon en klädgarderob! Har du vår soffa lejonet och vill ge den ett nytt utseende utan att köpa en sprillans ny? Med extra klädsel kan du byta utseende på din soffa hur ofta du vill. Välj tyg, färg och storlek - luta dig tillbaka och njut.

There’s two new ullmattor in town! Eternaleye och Vantaa är våra nya stjärnskott som vi mer än gärna pryder våra golv med. 100% ull att låta dina fötter stå och njuta på.

Rutig kärlek! Solemio quilt är ett lyxigt quiltat tyg i sammet som har mer än en snygg fasad. Med 100% återvunnet material tar tyget sitt ansvar för planeten och eftersom att det dessutom är tvättbart i maskin vinner det våra hjärtan.

Dags att inreda fjällstugan! Vi har plockat ihop en snabbguide med råd och tips för dig som står redo att ta inredningen i din fjällstugan till nästa nivå. 

Katten har blivit med divan! Den ståtliga bäddsoffan Katten har fått ett syskon. En divansoffa med smala, böjbara armstöd som på 5 sekunder blir en praktisk bädd. Oslagbart!

En hörnsoffa med extra funktion! Den senaste modellen av Vargen är till vardags en enastående hörnsoffa med breda armstöd som vid sängdags smidigt kan bäddas ut till en 145cm bred bädd. Med smart förvaringsutrymme under sitsen blir den oemotståndlig.

Här är inga bu, bara bä! Fåret är en gosig reclinerfåtölj med inbyggt fotstöd som låter dig sträcka ut dig ordentligt. Hitta den tygkombination mellan stomme och sits som passar dig bäst - sammet och skinn, manchester och bomull, teddytyg och linne? Här har du alla möjligheter att skapa din egen drömfåtölj.

Ett skepp kommer lastat med en otrolig fåtölj. Geten är nätt, djuphäftad reclinerfåtölj med med smala armstöd. Fåtöljen har även en matchande fotpall i samma retroinspirerande design. Kan det bli hemmets nya favoritplats?

Känner du dig redo för en Kamel i ditt liv? Vårt senaste tillskott Kamelen är en riktig statement-soffa! Stor, djuphäftad och alldeles underbar.

Hundens gosigaste plats i hemmet! Inte bara är mysiga soffor till för människor - självklart ska även våra fyrbenta vänner få en en alldeles egen viloplats. En mjuk och fluffig hundkorg för din vovve att slappa i.

En soffa med klös! Katten är vår nya supersköna bäddsoffa med smala och böjbara armstöd. På några sekunder kan du förvandla din soffa från klassiskt rak till öppet inbjudande - och tvärtom. Magiskt!

Sov gott i vargens famn! Snygg + smart = sant. Här har vi en bäddsoffa som inte kompromissar på varken utseende eller funktion. Vargen har en 110cm djup, dubbelhäftad sits och breda armstöd som smidigt bäddas ut till en säng . Som om det inte vore nog finns det dessutom gott om plats till förvaring under sitsen. Win-win-win!

Liten men stark! Vi välkomnar Ekorren till Sweef-familjen med öppna armar. En mindre, 2-sits soffa med inbyggd bäddmadrass på 140cm. Soffan går att få i både tåligt sammetstyg eller snygg manchester.

Nu snackar vi randigt! Vårt senaste tillskott i tygväg heter Sweef stripe och flirtar med alla våra färgfantaster. Tyget är i 100% linne och är 100% galet.

Lägg dig raklång! Tiden för böjda ben i soffan har passerat. Med mammutens nya divanmodul kan du sträcka ut benen ordentligt när du slappar framför tvn. Detta blir garanterat nya favoritplatsen för familjen.

En axel att luta sig mot. Våra mammutmoduler går nu att få med separata armstöd - jippie! Armstöden är mjuka i sin uppbyggnad och blir det perfekta avslutet på din soffa.

Vi tror ju så oändligt lite på massproduktion. Och ännu mindre på att köpa nytt bara för att ersätta något som egentligen fortfarande fungerar. Därför håller vi våra möbel-alternativ med lös klädsel så högt. Produkter där stommen kan kläs om efter smak, tycke, trender eller behov. Så att du slipper köpa nytt från grunden, och kan behålla din möbel-kärlek några år till. Det tycker vi är underbart. Våra sänggavlar är en av de senaste tillskotten att få lös klädsel som alternativ!

Where ever I place my (...)matta, that's my home. Vi har fått tillskott i matt-sortimentet av nya viskosmattor med extra lyx. Fransklädd kant, vacker lugg och otrolig lyster och komfort. Stora mattor för sovrum, vardagsrum, kök eller matsal. Ett naturligt steg (in) i din bostad.

Baby fever i Sweef-fabriken! Svanen-serien har fått sig en tillskott i familjen. En djup, stor, omfamnande loveseat i XL-format. En dubbelfåtölj med gott om stjärterum för familjen. Kanske hemmets mest omtyckta plats?

Lyft din dukning till nya höjder! Pryd ditt bord med en miljövänlig sweef-duk och matcha den med din pjäs hemma i sammet, linne eller bomull.