Tillbehör till våra produkter

Behandla dina möbler som du själv vill bli behandlad. Här hittar du de viktiga detaljerna som gör att din möbel får det bästa möjliga livet hemma hos dig. Impregnering för tyg och skinn, möbelrengöring i mousse för tyg och skinn och armskyddspar som skyddar soffans utsatta armstöd. Ta hand om varann, så hörs vi igen later rather than sooner! (...om du inte vill komma tillbaks inom kort för ett presentkort till någon du tycker om? Det hittar du också här nedan!)


TILLBEHÖR & ORDER-GODIS

Ditt köp är inte färdigt förrän du har krämat ur det absolut sista för att garantera att din produkt får störst chans att ha ett gott liv. Missa därför inte våra tips nedan!

Pass på för våra bästa life hacks!

Vi vill verkligen att du ska få ut det mesta av ditt Sweef-köp! Det innebär både att du måste investera i lite skötsel för din produkt, och att du bör kika på kompletterande produkter som höjer och förskönar din upplevelse av din produkt. Håll i dig, för nu kommer tips på hur du skyddar soffarmstöden från småbarnsfingrar, dukar i köket med lyxig Sweef-känsla, eller sover som en Gud på din bäddsoffa.

  • Effektiv möbelvård - Textile Protection är en textilimpregnering i sprayform som effektivt skyddar mot fläckar och gör textilen lättare att hålla ren. Paketet innehåller även en möbelrengöringsmousse att använda direkt på fläckar, tillsammans med en medföljande trasa och svamp. Vi säljer även ett möbelvårdskit för våra skinnprodukter - Leather Cleaning & Protection. Vi rekommenderar alla som köper en möbel hos oss att addera en av dessa till sin beställning.

  • Valen, komplett extra klädsel - Det här kan vara vårt bästa life hack. För Valen 222, Valen XL, Valen loveseat och Valen fåtölj går det att dra över en lös klädsel över stommen. Allra helst ska soffan ha en avtagbar klädsel sedan innan, vilken då bara kan bytas ut. En ny klädsel kommer komplett med överdrag för plymåer (sitt- och ryggkuddar), stomme och med överdrag för dekorationskuddar. Växla mellan sommar- och vinterklädsel, en fin- och en vardagsklädsel, eller variera klädsel efter trender, tid eller flytt.

  • Armskyddspar - Några av våra soffor har anpassade armskyddspar för skydd mot fläckar på armstöden. Dessa armskydd hängs över armstöden för extra skydd mot smuts och slitage. Valen armskyddspar och Lejonet armskyddspar funkar för hela serien med samma namn och går att ta fram i samtliga tyger.

  • Bäddmadrasser - Våra bäddsoffor är otroligt sköna men kräver en tunnare bäddmadrass för bästa komfort. Våra bäddmadrasser är i lazy foam som tryckavlastar kroppen på ett behagligt sätt.

  • Linnedukar och sammetsdukar - Vi är så glada att kunna utnyttja varje meter av spilltyger som blir över från era fina tygval på era möbler. Sedan tidigare har vi gjort kuddar av de överblivna tyglängderna men nu gör vi även dukar! Det innebär både att du kan få en bordsduk i otroliga linne- och sammetsfärger, samt att du kan styla ditt middagsbord att matcha din möblering.

  • Info@sweef.se - Sista tipset! Släng gärna iväg ett mail och fråga ut oss om Skötselråd, information och möjligheter gällande din möbel, osv. Vi sitter på en hel del information som är guld värd för dig som Sweef-kund.