Möbelserier

Rätt möbelserie för ditt seriemaraton? Det löser vi! Våra djupa soffor, stora divansoffor, mjuka sammetssoffor och rymliga hörnsoffor är perfekta att slappa, slagga och softa i. Vårt breda utbud av sköna möbler innehåller säkerligen den sammetssoffa, modulsoffa, djupa dunsoffa eller nätta howardsoffa du letat efter (...och den kommer vara skönare än du vågat hoppas på!)

 • Valen - dunmöbler

  Valen - dunmöbler

  Home is where your Valen is, brukar vi säga. Valen är nämligen Sweefs älskling. En möbelserie med maxat sittdjup, urgosiga, mjuka dunplymåer med en stabil kallskumskärna som håller soffans form, och tyger som står sig emot chipshäng, bebisgos eller slappa dagar. Välj mellan rymlig sammetssoffa, djup 2-sitssoffa i linne, stor hörnsoffa i skinn, mjuk divansoffa med nitar eller sköna fåtöljer och fotpallar att komplettera soffgruppen med. Valen är valet - Det enkla valet när det ljuva livets komfort står i fokus! 

 • Björnen - bäddsoffor

  Björnen - bäddsoffor

  Björnen, livets bästa bäddmöbel! En stor och djup, rymlig bäddsoffa med smidig bäddfunktion och lyxiga färgval i tålig sammet och manchester. En perfekt plats för soffmys, förvaring och slumrande nattgäster. Välj mellan rak bäddsoffa på 250cm, eller bäddsoffa med divan på 280cm, båda med generösa bäddmått (160cm vs. 150cm). Och missa för guds skull inte den smarta förvaringen i armstödet med lock. Eller att bäddmadrassen kan förvaras under sitsen! 

 • Grizzlyn - bäddsoffor

  Grizzlyn - bäddsoffor

 • Elefanten - divansoffor

  Elefanten - divansoffor

  Ett litet steg för mänskligheten, ett Elefantkliv för komforten. Elefanten divansoffa tar dig på en bekvämlighetsresa ner i dundjupet. En rymlig, djup dunsoffa i mjuk sammet eller tåligt linnetyg. Drömhänget händer här. Den stora soffan är fylld av mysiga kuvertkuddar att krya ner bland. För att inte tala om den breda divandelen som konkurrerar med din säng. Ja, så skön är den. Smycka stommen med nitar för en dekorativ detalj (...som om soffan i sig själv inte var iögonfallande nog?)

 • Buffeln - chesterfield

  Buffeln - chesterfield

 • Giraffen - dunsoffor

  Giraffen - dunsoffor

  Lång hals ...lång vilopaus? Giraffen dunsoffa är en oas av mjuk drömkomfort. En stor soffa med fluffiga dunplymåer att landa gott i. Klä den nätta stommen i sammet eller skinn, i kontrast till plymåer i 100% linne eller linneblandning i valfri, vacker nyans. Soffan finns som rymlig rak modell, eller i bredare mått med stor divandel att sjunka ner i. Soffans höga armstöd och mjuka ryggkuddar ger soffan en omfamnande form och känsla. Ja, du hör. Det här är soffan du drömt om.

 • Hajen - modulsoffor

  Hajen - modulsoffor

 • Mammuten - modulsoffor

  Mammuten - modulsoffor

  Maffigt, medel eller mini? Mammuten är en djup, skön modulsoffa med 4st versioner av dunfyllda moduler att välja mellan för att kombinera för din drömsoffa. Bygg en stor hörnsoffa, en härlig divansoffa, eller kanske en djup 3-sitssoffa? Modulerna kläs i allt från tålig sammet till mjukt linne eller tufft skinn. Mammuten modulsoffa har mängder av möjligheter. Ta fram legobyggaren inom dig. 

 • Blåvalen - modulsoffor

  Blåvalen - modulsoffor

  Det bästa kanske inte hänt än, tänkte vi och avlade på vår älskade Valen-serie. Resultatet blev Blåvalen XL modul. Ett efterlängtat kärleksbarn. En djup modulsoffa med öppet avslut och därav något nättare bredd, med möjlighet att bilda både stor hörnsoffa och en längre rak modell. Välj mellan linne, sammet och skinn i mängder av nyanser. Du kan dessutom välja mellan stramt fast eller helt avtagbar klädsel. Valen är många. Blåvalen är måstet.

 • Lejonet - howardmöbler

  Lejonet - howardmöbler

 • Tigern - howardmöbler

  Tigern - howardmöbler

 • Flamingon - vardagsrum

  Flamingon - vardagsrum

  Fantastiska Flamingon möbelserie innehåller bekväma soffor i nätt, industriell design med svarta, tunna stålben. Välj exempelvis Flamingon 3-sits dunsoffa i skinn för vardagsrummet, Flamingon 2-sits kökssoffa i sammet för din matsal och kanske får Flamingon bänk plats framför dubbelsängen? Även den omfamnande Flamingo-fåtöljen är en underbar möbel för den större ytan. Det här är en underbar möbelserie med sköna sammetssoffor i flera storlekar för hemmets alla ytor. Faktiskt rätt svårslagen möbelserie när det kommer till komfort. Utseende. Form. Bekvämlighet. Ja, ni hör.

 • Flamingon - kök

  Flamingon - kök

 • Delfinen - dunmöbler

  Delfinen - dunmöbler


SVERIGES SKÖNASTE SOFFOR & MÖBLER 

...kan det stämma? Ja, det verkar inte sämre. Men eftersom att stela knän behöver sitthöjd och ungdomar behöver sittdjup så har vi ett sortiment med varierande sittkomfort för att du ska hitta det som är absolut skönast för just dig.

Vilken serie kommer du trivas bäst i?

Blivande husse söker...

 • Maxat sittdjup - Valen serie är nästan alltid vår spontana "go to" när kunden söker en skön vardagsrumssoffa att bli blixtförälskad i. Kombinationen av den låga sitthöjden, det generösa sittdjupet och de fluffiga dunkuddarna förtrollar och förför. Och plötsligt blir du soffägare till en komfort-bjässe att leva ditt bästa soffliv i. Och Giraffen serie! Där kommer du smälla av. Där snackar vi SITTDJUP!

 • Bekväm, högre sitthöjd - Lejonet serie är en howardserie med högre sitthöjd och en rygg som möter upp och backar dig. Du sitter bekvämt upprätt, samtidigt som du vilar mjukt mot välfyllda dunkuddar. För en modernare version kikar du på Delfinen serie

 • Svulstiga ytor att bre ut sig på - Mammuten serie är modulsoffan som vill ditt bästa. Du bestämmer. 4-meter divan? 5-meter hörnsoffa? Dyk ner i en låg loungesoffa med ett sittdjup som sväljer dig. Även Elefanten är en stor, inbjudande divansoffa att verkligen få plats i. 

 • Nätt möbel för den mindre ytan - Flamingon serie har komforten av en stor soffa, men måtten av en nätt soffa. Jo tack, det är sant.