Soffor

How deep is your love? Vår kärlek för djupa, sköna soffor är enorm! Som vi älskar att se våra kunder sjunka ner i en modern, låg sammetssoffa, sitta bekvämt i en tidlös howardsoffa i skinn, samla familjen i en stor hörnsoffa i linne eller somna till i divanen på en mjuk dunsoffa. "Sveriges skönaste möbler" är verkligen exakt det vi har!

Och härliga du, om du vill frossa i mer exklusiva material kan du kika under kategorin Sweef Lyx.

Soffor

Hur gör vi Sveriges skönaste möbler?

Vi säljer bara möbler vi tokälskar. Vi jobbar därför nära med våra fabriker för att få slutprodukter av hög kvalitet som vi kan sälja till vettiga priser. Hela vårt sortiment är noga utvalt, varenda soffa har vi testslappat i för att försäkra oss om att vi skapat den allra bästa produkten för våra kunder. För vi älskar inte bara våra möbler - vi tycker om er också!

Vilken soffa är din perfect match?

Vi får ofta höra att våra soffor är både större och skönare i verkligheten. Har du inte haft turen att provsitta en Sweef-möbel hos en bekant, eller besökt vårt showroom, så förstår vi att det är klurigt att hitta rätt. Fördelar och styrkor med de olika modellerna läser du därför om nedan!

Valen serie - Valen-serien är vår mest uppskattade soffgrupp. Det är det säkra valet med komfortgaranti. Valen XLValen 222cmValen Hörnsoffa och Valen L-soffa är rymliga, låga och chockerande mjuka dunsoffor att skeda, käka, somna, gosa och leva i. En stilrent tidlös djup soffa med praktisk kallskumskärna som håller formen på plymåerna, för dig som vill dela livet med din soffa länge, länge. 

5-stjärnigt kundomdöme "Valen är magisk, exakt som det var tänkt. Det känns verkligen att det är kvalité med tanke på hur den är byggd."

Lejonet serie - Som vi kämpat för att ta fram Sveriges skönaste howardsoffor (...och som vi har lyckats!) Du sitter bekvämt upprätt i en tidlös soffmodell, på de generöst dunstoppade plymåerna som vilar runt en kallskumskärna för att ge bästa komfort utan att tappa formen. Lejonet-serien med mässingshjul finns som nätt svängd howardsoffa i 2-sits, klassisk svängd 3-sitssoffa och modern rak 3-sitssoffa

Buffeln serie - Med Buffeln är det ofta love at first sight (...or shall we say, "first seat"?) Buffeln Gigantisk är en stor och hög chesterfieldsoffa på 3meter, med ett nästan fnissigt, maxat sittdjup. Det är en maffig, mallig modell som kräver sin plats och lite uppmärksamhet. Buffeln 220cm däremot, är en nätt chesterfieldsoffa mer anpassad för att sitta bekvämt upprätt i.

Mammuten modulsoffa - Modulsoffa är för dig som är jättevelig, typ: "Jag vill inte ha en hörnsoffa längre. Jag vill flytta... Jag vill prova att ställa soffan mot andra väggen", likväl för dig som är bestämd. För den velige går det att montera om med de moduler du redan har, eller att addera fler eller färre moduler. Och för dig som vet exakt vad du vill ha, gör Mammuten det möjligt att utforma soffan efter just dina specifika önskemål. Att modulerna är stora och magiskt mjuka med dunstoppning är nästan underförstått va?

Giraffen serie - Vi blev pirriga när vi fick första provexet av Giraffen divansoffa! Divanen i dun var som en varm omfamning. Får man jobba i horisontellt läge? Giraffen är något extra. Extra mycket dun, extra fluffigt, extra mycket divan och extra mycket DU - i och med att just du utser tyg på både stomme och plymåer. Det blir ju alltid finast när du väljer!
 

Flamingon serie - Får vi skryta? För här har vi ändå lyckats med något otroligt! En nätt, grund, skön soffa som känns som en stor. Flamingons industriella metallram vägs upp av mjuka plymåer i dun där kombinationen ger en oväntat bekväm soffa. Flamingon finns som nätt 2-sitssoffa och rymlig 3-sitssoffa.

Delfinen serie - Låg sitthöjd är inte för alla, därför finns Delfinen som ett självklart val för dig som vill sitta högt och bekvämt utan att förlora sittdjupet. Och hur vacker är den inte med kuvertkuddar i ryggen och välvda armstöd? 

Blåvalen serie - Ett roligt tillskott till Sweef-familjen var Blåvalen XL Modul och Blåvalen Hörnsoffa. Vi utgick från stommen av vår populära Valen-serie och behöll det generösa sittdjupet från Valen XL, men gick ner i bredd och lät ett armstöd falla bort för ett modernt, öppet avslut. Blåvalen XL Modul är perfekt för det mindre hemmet som inte vill tumma på komforten. Men det kanske allra häftigaste med den här soffan är hur två moduler ihop kan bli en nästan 4meter lång soffa. Asså hello!

Elefanten divansoffa - Nu maxar vi! Här snålade vi inte in på nått! Recept: 340cm sammet, med divan, nitar, dun och massor av kuvertkuddar! Divansoffor i sammet slår liksom aldrig fel och Elefanten har just en fantastiskt stor, rymlig divan/schäslong för familjen att brottas om.

5-stjärnigt kundomdöme "Vår soffa Elefanten är alldeles fantastisk, underbar och allt gott man kan säga! En riktig kvalitetsprodukt utan dess like. Tack för detta mästerverk!"

Skillnaden mellan våra tyger

Husets tyg VS. Floriante linne - Lyxiga Floriante har en nästan sammetsliknande lyster i sin täta, tåliga väv, medan Husets tyg är ett matt tyg med mjuk, tålig och tvättbar finish.

Purolino linne VS. Floriante linne - Purolino är av rent naturmaterial i 100% linne vilket gör en avtagbar klädsel något tunnare och slappare. Linnesoffor i Floriante får mer styrsel och lyster i tyget.

Aston sammet VS. Mood sammet - En sammetssoffa i polyester kan slitas med hälsan! Soffor i Aston och Mood är lättskötta och tåliga sammetssoffor. Mood har en högre lyster och grovhet i tyget medan Aston är en matt sammet med otroligt mjuk finish.

Sweef Lyx

Psst... Om du letar efter mer exklusiva material kan du kika under kategorin Sweef Lyx.

Prisvärd Kvalitet

Prisvärd Kvalitet

  • Noga utvalda möbler
  • 2 års Produktgaranti
  • Bäst deal inom möbler
Läs mer
Tryggt & Säkert

Tryggt & Säkert

  • Nöjda kunder
  • Trygg E-Handels Certifierad
  • Betala efter leverans
Läs mer
Snabb leverans

Snabb leverans

  • Hem från en dag
  • Hämta själv på lagret
  • Tidbestämd leverans i Sthlm
Läs mer