Sköna soffor

How deep is your love? Vår kärlek för djupa soffor är enorm! Vi älskar när våra kunder slaggar i en djup dunsoffa, slappar i en skön sammetssoffa eller hänger i en howardsoffa. Var hittar vi dig? I en stor hörnsoffa, modern modulsoffa eller föredrar du divansoffa? Oavsett vad är det klart att du ska sitta i "Sveriges skönaste möbler" (...med de skönaste djurnamnen). Kom och klappa, Elefanten vill ha en ny husse!


SOFFOR FÖR HÖG LIVSKVALITÉ

Slappa, softa, samlas och njut! Lev ditt allra bästa soffliv. Dagligen. Vi säljer bara soffor vi tokälskar! Hela vårt soff-sortiment har vi testslappat i för att försäkra oss om att vi skapat den allra bästa produkten för våra kunder. För vi älskar inte bara våra möbler - vi tycker om er också! 

Soffor med direkt-leverans (TIPS!)

Vi har soffor för omgående leverans under Specialvaror på lager. Sofforna är i nyskick och längtar efter ett nytt hem. Du köper då en helt ny Sweef-soffa utan att behöva vänta!

Varför du ska välja en Sweef-soffa

1. För att vi (precis som du) älskar sköna soffor!
2. Vi gör inget halvhjärtat. För oss är det en självklarhet att du ska slappa helhjärtat i hjärtat av hemmet - ditt vardagsrum. Inte helt övertygad? Då läser du våra fina, betryggande kundomdömen på Trustpilot!
3. Söker du prisvärd kvalité i svensk design med komfortgaranti och noga utvalda, tåliga och vackra tyger, så väljer du att inreda ditt hem med en underbar soffa från oss på Sweef! 

Dags att bli husse. Vilken soffa trivs bäst hos dig?

Vi får ofta höra att våra soffor är både större och skönare i verkligheten. Har du inte haft turen att provsitta en Sweef-soffa hos en bekant, eller besökt vårt showroom, så förstår vi att det är klurigt att hitta rätt. Låt oss reda ut fördelar och styrkor med de olika soffmodellerna!

 • Valen - Vår mest uppskattade soffgrupp! Valen XLValen 222cm, Valen divansoffaValen Hörnsoffa och Valen L-soffa är rymliga och chockerande mjuka dunsoffor att skeda, käka, somna, gosa och leva i. En stilrent tidlös, djup dunsoffa för dig som vill dela livet med din soffa länge, länge. 

 • Lejonet howardsoffa - Som vi kämpat för att ta fram Sveriges skönaste howardsoffor (...och som vi har lyckats!) Du sitter bekvämt upprätt i denna klassiska soffmodell, på de generöst dunstoppade plymåerna som vilar runt en kallskumskärna för att ge bästa komfort utan att tappa formen. Lejonet med mässingshjul i silver, brons eller guld framtill finns som nätt svängd och rak howardsoffa i 2-sits och 2,5-sits, klassisk svängd 3-sitssoffa och modern rak 3-sitssoffa. 

 • Tigern howardsoffa - En tuffare howardsoffa i sammet med djuphäftad/pikerad rygg men med samma fluffiga dunkuddar och sköna sittkomfort som vår ordinarie howardserie. Kommer som svängd 2-sitssvängd 3-sits och rak 3-sits.

 • Buffeln chesterfieldsoffa- Med Buffeln är det ofta love at first sight (...eller ska vi säga, "första provsitten"?) Buffeln Gigantisk är en stor chesterfieldsoffa på 3 meter, med ett nästan fnissigt, maxat sittdjup. Det är en maffig, mallig soffa, prydd med nitar, som kräver sin plats och uppmärksamhet. Buffeln 220cm däremot, är en nätt chesterfieldsoffa lite mer anpassad för att sitta bekvämt upprätt i.

 • Mammuten modulsoffa - Modulsoffor är för dig som är lite velig, typ: "Jag vill flytta... Jag vill möblera om... Jag MÅSTE ha en hörnsoffa PRONTO", likväl för dig som är bestämd. För den velige går modulsoffan att montera om med de moduler du redan har, eller så adderas fler eller färre moduler. Och för dig som vet exakt vad du vill ha, gör Mammuten modulsoffa i sammet eller linne det möjligt att utforma soffan efter just dina specifika önskemål. Att modulerna är stora och magiskt mjuka med dunstoppning är nästan underförstått va?

 • Giraffen - Vi blev pirriga när vi fick det första provexet av Giraffen divansoffa! Divanen i dun var som en varm omfamning. Får man leva i horisontellt läge? Giraffen finns även som rymlig rak modell med generöst sittdjup. Giraffen är extra allt. Extra mycket dun, extra fluff, extra mycket divan och extra mycket DU - i och med att just du väljer tyg på både stomme och plymåer. Det blir ju alltid finast när du väljer, eller hur?

 • Flamingon- Får vi skryta? För här har vi lyckats med något otroligt! En nätt, grund, skön soffa som känns som en stor. Flamingons industriella metallram vägs upp av mjuka plymåer i dun där kombinationen ger en oväntat bekvämt soffa. Flamingon finns både som nätt 2-sitssoffa och rymlig 3-sitssoffa, samt som kökssoffa. En bekväm spisesoffa i sammet eller linneblandning att placera vid matsalsbordet.

 • Delfinen - Låg sitthöjd är inte för alla, därför finns Delfinen som ett självklart val för dig som vill sitta högt och bekvämt utan att förlora sittdjupet. Och hur vacker är den inte med kuvertkuddar i ryggen och välvda armstöd? 

 • Blåvalen XL - Ett roligt tillskott till Sweef-familjen var Blåvalen XL Modul och Blåvalen XL Hörnsoffa. Vi utgick från stommen av vår populära Valen-serie och behöll det generösa sittdjupet från Valen XL, men gick ner i bredd och skippade ett armstöd för ett modernt, öppet avslut. Blåvalen XL Modul är perfekt för det mindre hemmet som vägrar tumma på komforten. Men det kanske allra häftigaste med soffan är hur två moduler ihop blir en nästan 4 meter lång drömsoffa. Asså, hello!

 • Elefanten divansoffa - Här snålade vi inte in på något! Recept: 340cm sammet, divan, nitar, dun och massor av kuvertkuddar! Divansoffor i sammet slår aldrig fel. Elefanten har därför en stor, rymlig divan/schäslong för familjen att brottas om. Vi har även gjort en avskalad Elefanten divansoffa, utan nitar i vacker linneblandning.

 • Hajen modulsoffa - En modulsoffa med ren kallskumsstoppning och oändliga möjligheter. 2-sitssoffa med öppna avslut eller 3-sitssoffa med omfamnande armstöd, schäslong-soffa med svängd rygg eller enorm hörnsoffa, you do the magic. Överraska oss!
 • Gasellen - En nätt dunsoffa med omfamnande, höga armstöd och fluffig, inbjudande sittyta. Soffan finns i luftig, 100%-ig linneklädsel, eller stramare klädsel i linneblandning. Båda helt avtagbara för tvätt eller change of mind!