Soffor

Välkommen till våra soffor!

Soffan på bakgrundsbilden är Valen XL i sammet (Aston 27 Burgundy). Bilden är tagen utanför vårt showroom på Drottninggatan.

 

Sweef tipsar. Hur hittar jag min soffa?

Nedan ser du våra olika soffor. En del av dem är lagervaror och går att få direkt och en del tillverkar vi på beställning. Observera att allt som heter ”serie” är en kollektion av flera olika varianter på den modellen. Dvs klickar du dig in på en soffa i en serie hittar du där även fåtölj, hörnsoffa och fotpall för just den serien. Våra soffor är oftast kategoriserade efter vilket tyg de är klädda i.

Om du letar efter ännu mer exklusiva material så kan du också leta under kategorin Sweef Lyx.

Soffor

Vi jobbar mycket med en nära dialog med fabrikerna för att få slutprodukter som är soffor av hög kvalitet som vi kan sälja till vettiga priser. Vi ritar soffor, korrigerar, får provex, ritar om igen, produktutvecklar. Hela vårt sortiment är noga utvalt – varenda soffa och bäddsoffa har vi testslappat och sovit i för att försäkra oss om att de är precis så bra som vi vill att de ska vara.

Sammetssoffor, modulsoffor, djupa soffor... 

Hos Sweef hittar du sköna soffor för alla typer. Några exempel är Mammuten som förmodligen är Sveriges härligaste modulsoffa med dunstoppning, Valen-serien som finns i sammet, skinn, avtagbar linneklädsel, etc, i flera storlekar, samtliga med underbara dunstoppade kuddar, Giraffen, en djup soffa helt i dun, eller Flamingon, en nätt och modern soffa i bland annat sammet. Vi strävar hela tiden efter att ha hög kvalitet på våra soffor och ser till att ständigt uppdatera sortimentet till det bättre efter både våra egna och våra kunders önskemål.

Sveriges skönaste howard-soffor

Det har kostat oss blod, svett och tårar att ta fram våra sköna howardsoffor med hög kvalitet. Vi har korrigerat, ändrat smådetaljer och skapat vår alldeles egna modell. Populära Lejonet är en howardsoffa med sitt- samt ryggkuddar stoppade med hälften dun och hälften kallskum, allt för att skapa en underbar sittkomfort och soffor som samtidigt håller formen. Lejonet finns som svängd 2-sits-, svängd 3-sits- och rak 3-sitssoffa. Vi har flera olika materialval såsom tex linnetyg, sammet och skinn. Vi har letat och provsuttit så pass många howardsoffor att vi vågar påstå att våra är bland de absolut bästa – kanske till och med Sveriges skönaste.

Prisvärd Kvalitet

Prisvärd Kvalitet

  • Noga utvalda möbler
  • 2 års Produktgaranti
  • Bäst deal inom möbler
Läs mer
Tryggt & Säkert

Tryggt & Säkert

  • Nöjda kunder
  • Trygg E-Handels Certifierad
  • Betala efter leverans
Läs mer
Snabb leverans

Snabb leverans

  • Hem från en dag
  • Hämta själv på lagret
  • Tidbestämd leverans i Sthlm
Läs mer