Soffor & Bäddsoffor

Välkommen till våra soffor och bäddsoffor! Soffan på bilden är Grizzlyn bäddsoffa. Scrolla ner för hela vårt sortiment.

Soffor

Vi jobbar mycket med en nära dialog med fabrikerna för att få slutprodukter som är soffor av hög kvalitet som vi kan sälja till vettiga priser. Vi ritar soffor, korrigerar, får provex, ritar om igen, produktutvecklar. Hela vårt sortiment är noga utvalt – varenda soffa och bäddsoffa har vi testslappat och sovit i för att försäkra oss om att de är precis så bra som vi vill att de ska vara.

 

Under kategorin Sweef Lyx finns fler soffor att kika på. De har då klätts i en lyxigare skrud. Klicka här för att komma till Sweef Lyx.

Bäddsoffor – bekväma som både soffa och säng

Vårt sortiment är inte så stort, men brett. Vi satsar på det vi tycker är bäst och jobbar hårt för att kunna erbjuda den bästa dealen inom varje kategori. Ett exempel på en av våra mest populära bäddsoffor är manchestersoffa Björnen som finns både med och utan divan. Björnen är förmodligen mest älskad för sitt generösa sittdjup och tjocka manchestertyg. Att det dessutom är en bäddsoffa som enkelt kan bäddas ut till en 160 cm säng, samt med förvaring under hela soffan är det många som inte tror vid första anblick. Föredrar man en mindre bäddsoffa finns flera modeller som tex Oxen och Spindeln. Gemensamt för våra bäddsoffor är att de är otroligt enkla och smidiga att bädda ut från soffa till säng.

Sveriges skönaste Howard

Det har kostat oss blod, svett och tårar att ta fram våra sköna howardsoffor med hög kvalitet. Vi har korrigerat, ändrat smådetaljer och skapat vår alldeles egna modell. Populära Lejonet är en howardsoffa med sitt- samt ryggkuddar stoppade med hälften dun och hälften kallskum, allt för att skapa en underbar sittkomfort och soffor som samtidigt håller formen. Lejonet finns som svängd 2-sits-, svängd 3-sits- och rak 3-sitssoffa. Vi har flera olika materialval såsom tex linnetyg, sammet och skinn. Vi har letat och provsuttit så pass många howardsoffor att vi vågar påstå att våra är bland de absolut bästa – kanske till och med Sveriges skönaste.

Snygg designsoffa eller mysig modulsoffa? Här finns alla typer!

Hos Sweef hittar du sköna soffor för alla typer. Några andra exempel är Pantern som är en stilren futonsoffa i läckert konstläder, Mammuten som förmodligen är Sveriges härligaste modulsoffa med dunstoppning, Mustangen som är en retrosoffa i 50-talsstil, Valen som finns i flera storleker, samtliga med underbara dunstoppade kuddar. Vi strävar hela tiden efter att ha hög kvalitet på våra soffor och ser till att ständigt uppdatera sortimentet till det bättre efter både våra egna och våra kunders önskemål.

Prisvärd Kvalitet

Prisvärd Kvalitet

  • Noga utvalda möbler
  • 2 års Produktgaranti
  • Bäst deal inom möbler
Läs mer
Tryggt & Säkert

Tryggt & Säkert

  • Nöjda kunder
  • Trygg E-Handels Certifierad
  • Betala efter leverans
Läs mer
Snabb leverans

Snabb leverans

  • Hem från en dag
  • Hämta själv på lagret
  • Tidbestämd leverans i Sthlm
Läs mer