Lampor & belysning

Lampor & belysning

En schysst möbel kräver sin belysning för att komma till sin rätt. Lite så tänkte vi när vi tog in ett gäng ursnygga lampor från By Rydens och Le Klint. Svenskägda By Rydéns erbjuder moderna, iögonfallande lampor för hemmet. Välj mellan tuffa taklampor, spottar, plafonder, smidiga golvlampor, bordslampor och trendiga vägglampor. Lamporna är i LED och kompatibla med andra ljuskällor och dimmers. By Rydéns erbjuder dessutom 5 års garanti på alla lampor. Bjud in ljuset, året om!

Lägg till eller ta bort filter nedan...


Höj blicken.. Kronan på verket i alla rum är taklampan. Välj mellan stor lampa för hög takhöjd, stilren och nätt för hallen, smarta spotlights för det stora rummet, hängande ljuskällor för sovrummet eller tänk fritt och blanda hejvilt!
Höj blicken. Kronan på verket i alla rum är taklampan. Välj mellan stor lampa för hög takhöjd, stilren och nätt för hallen, smarta spotlights för det stora rummet, hängande ljuskällor för sovrummet eller tänk fritt och blanda hejvilt!
Taggar 
. Ett rum behöver fler än en ljuskälla. Närmare bestämt ca 5-10 ljuskällor för bästa upplevelse. Välj en hög golvlampa för vardagsrummet eller kanske en mindre lampa att ställa intill sängen.
By Rydens Ljusglimtar från vårt strålande Showroom
All eyes on you!. Rikta in ljuset på det du älskar. Med spotlights kan du styra ditt ljus för bästa punktbelysning hemma. Vi har spotlights både för sängen (sänglampor), vardagsrummet, hallen och köket. Till och med garderoben kan må bra av en spot.
All eyes on you! Rikta in ljuset på det du älskar. Med spotlights kan du styra ditt ljus för bästa punktbelysning hemma. Vi har spotlights både för sängen (sänglampor), vardagsrummet, hallen och köket. Till och med garderoben kan må bra av en spot.
Taggar 
. Hemmet behöver mellan 5-10 ljuskällor för bästa ljus-upplevelse. En bordslampa är ett måste i ett större rum. Ställ en lampa i fönstret, på sidobordet eller på köksbänken.
Taggar 
Låt väggen visa vägen.. En vägglampa kan både vara en smart lösning för belysning intill sängen, eller vid skrivbordet/läsfåtöljen. Men det kan också vara en vacker dekoration på väggen.
Låt väggen visa vägen. En vägglampa kan både vara en smart lösning för belysning intill sängen, eller vid skrivbordet/läsfåtöljen. Men det kan också vara en vacker dekoration på väggen.
Taggar