Häng i hörnet

Please, put baby in a corner! Stora ytor kräver stora möbler som ramar in rummet. Maxa sittutrymmet med en rymlig, flersitsig hörnsoffa i linne. Blåvalen XL hörnsoffa är hörnsoffan med "plusmeny". Djupare sittdjup, högre mer omfamnande rygg och större, bredare plymåer. Den mer klassiska modellen är Valen hörnsoffa och Valen L-soffa, två låga hörnsoffor i linne, sammet och nitar. 


STORA HÖRNSOFFOR

Vi tycker om när alla får plats. Och när alla sitter lika bekvämt. Våra stora, djupa hörnsoffor ger oss precis den tryggheten.

Hör(n) upp!

Hörnsoffa kan vara lösningen till din dagliga återhämtning. Att placera sig i ett omfamnande hörn på en fluffig dunsoffa och stanna där, är nästan nödvändigt efter en arbetsdag. Kroppen måste få vila. Och det gör den nog bäst i en låg hörnsoffa i sammet? Eller kanske djup hörnsoffa i linne? Hm... modulsoffa i skinn kanske föresten? Vi kan inte välja. Vilken tur att det är du som bestämmer.

Valen hörnsoffa VS. Blåvalen XL hörnsoffa

Här snackar vi same, same but different. Valen hörnsoffa maxar bredden (312cmx105cm), medan Blåvalen XL hörnsoffa (304cmx110cm) brer ut sig på djupet. Plymåerna är mindre och därav fler i Valen hörnsoffa, medan Blåvalen XL hörnsoffa är uppbyggd av hela och längre, modernare plymåer. Utöver det är det potato/potaato. Samma sköna sammetstyger, linnetyger och möjlighet till tuffa nitar på stommen.