Bäddsoffor

Bäddsoffor

Storslappare, se hit! Får det lov att vara en bäddsoffa med rymligt bäddmått? Våra snygga bäddsoffor är kombinationen av en skön, djup soffa och en smidig gästsäng/extrasäng. Söker du en bäddsoffa i lyxig sammet eller mjuk, bred manchester, med smart förvaring och smidig framåtbäddning, så har du hittat rätt! Vi älskar sköna, djupa bäddsoffor med bred schäslong/divan, men förälskar oss även i nätta bäddsoffor som längsbäddas, anpassade för compact living så som stundentrum eller litet vardagsrum. Så, sov inte på saken. Sov på våra bäddsoffor.

Lägg till eller ta bort filter nedan...Snygga bäddsoffor i sammet och manchester, med snabb leverans.. Vi har ett gäng utvalda färger på våra sköna bäddsoffor, som alltid är i tillverkning och därför går att få hem med snabb leverans.
Snygga bäddsoffor i sammet och manchester, med snabb leverans. Vi har ett gäng utvalda färger på våra sköna bäddsoffor, som alltid är i tillverkning och därför går att få hem med snabb leverans.
Frossa loss i inspiratonsbilder på snygga bäddsoffor och compact-living lösningar.. Allt från tillbehör till din bäddsoffa, till inspirerande bilder på bäddsoffor i sammet och manchester i olika färger!
Frossa loss i inspiratonsbilder på snygga bäddsoffor och compact-living lösningar. Allt från tillbehör till din bäddsoffa, till inspirerande bilder på bäddsoffor i sammet och manchester i olika färger!
Ett brett sortiment av snygga bäddsoffor där du väljer mellan divan, djuphäftad sits, kuvertkuddar, sammet eller manchester.. Dessa bäddsoffor tillverkas på beställning. Du väljer själv modell, tyg och färg för ditt hems bästa match.
Ett brett sortiment av snygga bäddsoffor där du väljer mellan divan, djuphäftad sits, kuvertkuddar, sammet eller manchester. Dessa bäddsoffor tillverkas på beställning. Du väljer själv modell, tyg och färg för ditt hems bästa match.