Bäddsoffor

Bäddsoffor

Storslappare, se hit! Får det lov att vara en sammetsbäddsoffa med rymligt bäddmått på 160cm? Våra bäddsoffor är kombinationen av en skön, djup soffa och en smidig extrasäng. Söker du en bäddsoffa i lyxig sammet eller mjuk manchester med smart förvaring och smidig framåtbäddning, så har du hittat rätt! Vi älskar sköna, djupa bäddsoffor med stor divan, men har även smidiga bäddsoffor och bäddfåtöljer i nätt modell anpassat för compact living. Så, sov inte på saken. Sov på Björnen.

Lägg till eller ta bort filter nedan...


En bäddmöbel tillverkad efter just dina behov och drömmar!. Flera av våra bäddmöbler tillverkas på beställning. Du väljer då själv tyg och färg för bästa match för just ditt hem.
En bäddmöbel tillverkad efter just dina behov och drömmar! Flera av våra bäddmöbler tillverkas på beställning. Du väljer då själv tyg och färg för bästa match för just ditt hem.
LEVERANS PRONTO!. Vi har ett gäng utvalda färger på våra populära bäddmöbler, som alltid är i tillverkning och därför går att få hem snabbare.
LEVERANS PRONTO! Vi har ett gäng utvalda färger på våra populära bäddmöbler, som alltid är i tillverkning och därför går att få hem snabbare.
.