Soffor med nitar

Tokpiercade sammetsherrar söker partners. Våra populära, utsmyckade sammetssoffor med nitar i silver, guld och brons ger soffan en tuff karaktär, där kontrasten mellan mjuk sammet och blank metall gifter sig på livstid. En soffa med nitar får en tuff, iögonfallande look som dominerar hemmet. Att välja nitar är ett självklart val för dig som älskar detaljer, dekorationer och det lilla extra. En stor divansoffa med nitar kommer bli hemmets snackis, lika mycket som den är hemmets samlingspunkt. Spikat och klart!


MÖBLER MED NITAR

Nej, ibland räcker det inte med ett vackert tyg. Ibland krävs det där lilla extra också. Så som en rad med nitar i guld, silver eller antik-guld. 

Guld, silver eller svart-guld?

Tomato, tomaato. Det är främst en smaksak och kanske även en fråga om vad som går bäst ihop med färgen på din sammetssoffa och de metaller du har hemma. En grå sammetessoffa gör sig väldigt bra med nitar i silver. En blå sammetssoffa poppar med nitar i guld. Nitarna i svart-guld blir mer diskreta och väljs av de kunder som vill kunna blanda guld och silver hemma, utan att vara låsta vid färgen på soffans nitar. Men som sagt - livet har många regler, men soffnitar ingår inte där. No rules. Just good fun.

Kommer man tröttna på nitar?

Kommer man någonsin fall out of love med sitt livs kärlek? Vi resonerar nästan så om alla soffköp våra kunder frågar oss om. Har du en gång fallit hejdlöst för de vackra nitarna på en soffstomme så kommer det vara just dom som ligger till grunden för din kärlek för soffan. Så vårt enkla svar blir nej. This love is ment to last! Många av våra kunder väljer dock att sätta nitar på enbart soffa och låta fåtölj och fotpall vara utan, eller tvärtom - en schysst kompromiss.