Marmor

Är Mother Nature vår tids största möbeldesigner? Det finns nog inget så vackert som naturens egna skapelser - så som sten av marmor. Vi har valt att plocka in marmor i vardagsrummet, i form av soffbord i marmor i flera storlekar. Marmor får även flytta in i hallen i form av sidobord i marmor. Välj mellan svart, vit, grön och brun skiva för ditt marmorbord, med unik marmorering och yta.

Jaguaren VS. Leoparden

Jaguaren har en enkel stålram i svart stål som bär de tunga marmorskivorna i vit, grön, brun eller svart marmor. Jaguaren marmorsoffbord finns i 50x50cm, 75x75cm och 120x75cm.

Leopardens iögonfallande underrede är även det i svart stål, men i en nättare, spexigare form. Leoparden finns enbart som mindre soffbord i 50x50cm i fyra marmorfärger, samt i sidobord 120x40cm i fyra färger.

Marmorskötsel

Marmor är ett känsligt naturmaterial vars yta varierar från skiva till skiva. Den ena skivan är aldrig den andra lik vilket ger produkten sin "levande" karaktär och charm. Ytan behöver skyddas mot väta då materialet gärna suger åt sig väta, vatten och syra, vilket sedan tränger ner i stenen. En marmorskiva går att slipa ner och polera upp igen, men det kräver en hel del jobb. Var istället försiktig vid användning och använd glasunderlägg.