Maffiga moduler

Möjligheternas möbel - där petit enkelt förvandlas till grandios. Bestäm dig, ångra dig. Flytta hem, flytta ut. Möblera, möblera om. Gör om, gör rätt. En modulsoffa ger dig möjligheten att anpassa din möblering och soffgrupp efter yta, behov och storlek på familjen. Våra modulsoffor finns som hörnsoffa, rak 3-sitssoffa, divansoffa, svängd soffa - som stor och nätt soffa, i sammet, linne och skinn med dun- eller kallskumsstoppning. Vi har inte snålat in på nått! 


DJUPA MODULSOFFOR

Våra modulsoffor gör nog ingen besviken. Komforten är hög och möjligheterna flera. 

Ta fram Lego-byggaren i dig!

Det finns inget så lekfullt och pirrigt som att se våra kunder kombinera ihop sina modulsoffor. Vi har alternativ för kunden som önskar det nätta, likväl som för kunden som vill maxa. Bygg en hörnsoffa med öppna avslut, en 4m rak soffa med massor av sittplatser, en djup divansoffa med dubbeldivan, en petit 2-sits med svängd rygg, en nätt 3-sitssoffa med armstöd... *hämtar andan*, det tar inte slut där, men du måste få testa lite själv också!

Mammuten VS. Hajen modulsoffa

Mammuten modulsoffa - En låg, modern loungesoffa med öppna avslut, divanförlängning och välfyllda dunplymåer. Modulsoffa i sammet, linne och skinn för dig som lever ditt bästa liv i soffan.


Hajen modulsoffa -
För dig som simmar mot strömmen, hajar möjligheter, är en fena på att slappa... skämt åsido. Den här soffan skämtar man inte bort. En soffa helt utan dun, med en mjuk lazy foam stoppning för bästa medelmjuka sittkomfort. Soffan har svängda moduler, med eller utan armstöd, som ger soffan en modern, unik form. En modulsoffa i sammet för dig som är lekfull och värdesätter utseendet på dina möbler.