Hello, howard!

How not to love a howard? Våra howardmöbler är snäppet skönare än de du provsatt sist. En howardsoffa ska vara djup men sittvänlig. En howardfåtölj ska vara omfamnande men rymlig. Framgångsrecept innehåller mängder av gosigt dun runt om en skön kallskumskärna, tåliga, mjuka tyger och bästa sittdjup för en bekväm sittkomfort. Och så massor av kärlek, såklart. Massa, massa kärlek. Som alltid på Sweef.

Svängd VS. rak howardsoffa

Lejonet svängd 3-sits howardsoffa har en diskret välvd rygg och en generösare bredd på hela 247cm. Modellen är klassisk och gör sig nästan vackrast med ryggen ut mot rummet, även om den står bra med den välva ryggen även mot en vägg. Den svängda modellen finns även som nätt soffa på 180 cm, Lejonet svängd 2-sits howardsoffa.

Lejonet rak 3-sits howardsoffa är en nättare, mer modern version av howardsoffa som mäter 218cm. En mindre howardsoffa med gott om bekväma sittplatser. De raka howardsofforna gör sig väldigt snygga mittemot varann.

Howardmöbler i linne, sammet eller skinn?

Howardsoffa i linne - Våra howardmöbler i linne finns både som lagervaror för snabb leverans, samt som beställningsvaror i fler vackra färger. Linnetyget är en tålig, mjuk linneblandning som inte rynkar. 

Howardsoffa i sammet - Howardmöblerna i sammet görs i polyestersammet och bomullssammet i flera nyanser. En howardmöbel i sammet ger en otroligt skön sittkomfort och kunglig känsla.

Howardsoffa i skinn - En howardmöbel i skinn är en tidlös modell som blir vackrare med tiden. Vårt mjuka anilinskinn finns i flera bruna och färgade nyanser.

Tillbehör & howardgodis

Please, place your side order! Lite smått och gott att addera till din howardbeställning - missa inte våra howardfotpallar och armskyddspar för våra howardmöbler. Armskyddsparen hängs över armstöden för att skydda tyget mot slitage och fläckar.