Sköna divaner

Det finns sköna soffor - och så finns det DIVANSOFFOR! Divanen på våra stora divansoffor ger sofforna en grandios extra-allt-faktor som gör att hela familjen, kompisgänget och den efterhängsne grannen slipper bråka om plats. Vi älskar samspelet mellan komfort och estetik - utan kompromisser. Våra stora soffor med divan finns i sammet, linne och skinn, med vändbar divan och som bäddsoffa med divan och förvaring. Om komfort är frågan - är divansoffa svaret. 


DJUPA DIVANSOFFOR

Vi har inte snålat in på något när det gäller våra divansoffor. Vi har både svulstiga dunsoffor med divan, likväl som divansoffor med bäddfunktion i kallskum. 

Divan, divan på soffan där... säg mig vem som skönast är?

Björnen bäddsoffa med divan - Med stort fokus på funktion. Våra bäddsoffor med divan har en stum, men bekväm sits i kallskum för bästa komfort vid sängläge. 


Mammuten modulsoffa - Om design är precis lika viktig som komforten. Med loveseat eller fotpallsförlängning blir kombinationen en låg loungesoffa med komforten av en mysbjässe. 


Elefanten divansoffa - När "det ska va gött å leva". Divansoffan för dig som älskar livet. Nej, vänta. För dig som älskar att MAXA livet. För dig som säger "extra allt" på pizzerian. Elefanten divansoffa har inte bara stora, mjuka dunkuddar, ett hav av kuvertkuddar i ryggen, dekorativa nitar på stommen, utan även en enorm divan att sträcka ut sig på.


Giraffen divansoffa - För att soffan är till för att återhämta sig i. Giraffen divansoffa är en dun-dröm. Den överdimensionerade divanen helt i dunstoppning sväljer din kropp hel.

Vad innebär "vändbar divan"?

Flera av våra divansoffor har vändbar divan. Det innebär att divan-delen på soffan är en egen modul som går att montera på båda sidor om sittdelen, det vill säga både till höger och till vänster på soffan. Det gör att du kan flytta plats på divanen om du flyttar eller möblerar om. 

TIPS - Förvaring under divanen!

Våra bäddsoffor med divan - Björnen bäddsoffor med divan, har gott om förvaring inuti divanen. Lyft på sitsen för att få tillgång till förvaringsutrymmet i den ihåliga divandelen.