Klassisk chesterfield

Majestätiska hem kräver majestätiska möbler. Svulstiga chesterfieldmöbler är det självklara valet för pampiga lyor, stora ytor, Kings, Queens, Sweefare och tokmysiga familjer. Fall hejdlöst för en stor sammetssoffa med nitar som gör det komplicerat mellan dig och din gamla soffa. Din nya chesterfieldsoffa eller chesterfieldfåtölj älskar dig för att du är du. För att du kräver komfort. För att du värdesätter det estetiska. För ditt lekfulla öga. Så, våga för att vinna. Let a long lived love story begin!

Hur långt är ett snöre? 

...nja, det är fortfarande oklart. MEN! Vi kan svara på hur långt måttet på ultimat lyx är. 3 meter! På pricken. Buffeln XL chesterfieldsoffa i sammet har en bredd på 3 meter och ett överdrivet sittdjup som tokchockar kroppen. Ska man sitta, ligga, skratta, samla familjen, slå läger? För det lite mindre hemmet som skriker efter chesterfieldmöbler finns Buffeln chesterfieldsoffa 220cm, en nätt chesterfieldmöbel som går ner i mått på alla ledder. Buffeln chesterfieldfåtölj är som ett smycke, prytt av dekorativa nitar och djuphäftad rygg.

Vad innebär "Chesterfield"?

Chesterfield är benämningen på en viss typ av möbel-design. Det som karaktäriserar en Chesterfieldmöbel är stommens form med dess vackra detaljer. En "bullig" stomme med grova, rundade armstöd och välfyllda dunplymåer, djuphäftad rygg och dekorativa nitar. Chesterfield är en tidlös möbel som bör gå i arv i generationer.

Sammet VS. skinn

En stor chesterfieldsoffa i tålig sammet i ren polyester är ett hållbart, slittåligt val som kommer vara lätt att rengöra, gosa i och stay forever in love with. Den djuphäftade ryggen med fast klädsel på chesterfieldmöbler i sammet kan upplevas utsatt, vilket gör mörka färger i blå, grå, grön eller svart sammet till smarta, långsiktiga val.

Chesterfieldsoffor i skinn kommer att åldras precis som du - med värdighet. Anilinskinnet blir bara vackrare med åren och är ett av få möbelmaterial som kommer undan med slitage, fläckar och skråmor. Ett skinn gör sig nästan bäst då det fått leva lite. Fettar du dessutom in skinnet efter tid kommer ytan att få nytt liv, en djupare färg och mjukare yta.