Skön sammet

Cozy comfort! Sov, slappa, slagga och sitt i sammet! Våra stora sammetssoffor och djupa bäddsoffor i sammet matchas med sammetspuffar och sköna sammetsfåtöljer - för att more is more. Och på tal om att less is a bore, så bjöd vi in sammet i sovrummet och klädde våra kontinentalsängar i sammetsklädsel. Komfort väl värt en längre sovmorgon. Så - dags för en djup sammetssoffa? En sänggavel i sammet? Eller får du plats med en divansoffa i sammet? Okej wow, sammet... Märks det att vi är hooked? 


Stora sammetssoffor att stoltsera med

Slappa, softa, samlas och njut! Lev ditt allra bästa soffliv. Dagligen. Vi säljer bara soffor vi tokälskar! Hela vårt soff-sortiment har vi testslappat i för att försäkra oss om att vi skapat den allra bästa produkten för våra kunder. 

Sammetssortimentet är stort, mjukt och tacksamt. Välj mellan Elefanten divansoffa - en stor soffa med nitar i grön sammet, Mammuten modulsoffa - en djup sammetssoffa i blå sammet, eller Lejonet Howardsoffa - en nätt 2-sitssoffa i svart sammet. Eller nej, vänta. Blåvalen XL hörnsoffa i grå sammet! Och missa inte Björnen bäddsoffa i beige sammet, för dig som söker en snygg bäddsoffa som också är skön att sova i. Åh herregud. Pulsen nu. Så många val. Så mycket sammet. Så mycket sofftid.

För dig som tror att sammet är en tillfällig trend...

...tänk om! Sammet stannar. Fördelarna med sammetsmöbler är för många.

Polyestersammet är (1) Tåligt. (2) Lätt att torka av. (3) Noppar inte. (4) Rynkar inte. (5) Otroligt skönt mot huden. (6) Tvättbart i maskin. (7) Sa vi snyggt? 

Olika typer av sammet - vilken sammet passar dig?

Aston sammet - Kids (?) Hund (?) Chips och dipp i soffan (?) - Har du kryssat i dessa fält är en tålig polyestersammet att rekommendera. Aston sammet har hög kvalite och noppar och nöts inte efter användning. Den är dessutom lätt att rengöra, maskintvätta och torka av. Den suger inte åt sig mer hår än annat tyg och finns i ett flertal matta, vackra nyanser. Ett perfekt sammetstyg för familjen, djurägaren, eller dig som vill sitta snyggt utan att vara rädd om dina möbler.

Quiltad sammet - Vår quiltade sammet är gjord av Aston polyestersammet, vilket innebär att tyget i sig är väldigt tåligt och lättskött. Den quiltade effekten ger tyget en lyxig, unik karaktär som skiljer sig från mängden.


Vegas sammet -
När utseende går först. Vår bomullssammet Vegas är något känsligare än våra övriga sammetstyger men också något vackrare i sitt melerade skimmer. En iögonfallande sammet som har ett liv i sin lyster. De långhåriga fibrerna är tyvärr även de som gör tyget känsligare mot väta, tryck och friktion. 


Mood sammet - 
Ett grovt och tåligt och lättskött sammetstyg för sammetssoffor som ska stå ett tag. Välj mellan flera vackra, djupa färger och njut av att kunna sitta både bekvämt och säkert i din sammetssoffa.

Hur mycket sammet är rimligt att ha hemma?

Well, enligt oss finns det ingen hejd på det roliga. *Insert lyrics from Queen - Dont stop me now*. Slagga på sammet (Sammetssängar). Slappa på sammet (Sammetssoffor). Sitt på sammet (Sammetspuffar). Softa på sammet (Sammetsbäddsoffor). Skriv dina memoarer i sammet (Sammetsfåtöljer). Det är nog så enkelt som att om frågan är sammet, är svaret ja.