Bäddsoffor

Storslappare, se hit! Får det lov att vara en sammetsbäddsoffa med rymligt bäddmått på 160cm? Våra bäddsoffor är kombinationen av en skön, djup soffa och en smidig extrasäng. Söker du en bäddsoffa i lyxig sammet eller mjuk manchester med smart förvaring och smidig framåtbäddning, så har du hittat rätt! Vi älskar sköna, djupa bäddsoffor med stor divan, men har även smidiga bäddsoffor och bäddfåtöljer i nätt modell anpassat för compact living. Så, sov inte på saken. Sov på Björnen.


BÄDDSOFFOR FÖR BÄSTA BÄDDKOMFORT

Sova mycket. Slappa galet. Somna i soffan. Staying the night. Seriemarathon. Sällan hemma? Varesig du köper en bäddsoffa med bäddfunktionen som bonus eller krav, så har vi bäddsoffan för just ditt krypin. Vi har ett brett sortiment med bäddsoffor i flera färger i modern och mjuk sammet, tidlös manchester och bäddfåtöljer i tålig polyester som ger dig smidiga sovmöjligheter för dina gäster eller som mer permanent sänglösning. Vi erbjuder både lagervaror med snabb leverans och flera färgval för dig som vill specialbeställa din drömsoffa. Åh, vi älskar våra bäddsoffor! Märks det?

Bäddsoffor med direkt-leverans (TIPS!)

Vi har bäddsoffor för omgående leverans under Specialvaror på lager. Bäddsofforna är i nyskick och längtar efter ett nytt hem. Du köper då en helt ny Sweef-soffa utan att behöva vänta!

Maxad komfort - Stora, djupa bäddsoffor 

Bigger, better, Björnen. Du som ser soffan som hemmets viktigaste mittpunkt väljer med fördel en divansoffa så som Björnen med divan, eller i något mindre format - Björnen rak eller Grizzlyn bäddsoffa. De tre djupa, bäddsofforna har ett generöst sittdjup, låg sitthöjd och gott om plats att både sitta och sova i. Fördelen är att en djup bäddsoffa ofta upplevs mjukare i sitsen, även om sitsen måste ha en viss studs för att vara anpassad att sova gott i.

Compact living - Nätt och smidigt

Ont om space? Finns det hjärterum finns det bäddsofferum ...eller vad säger man? För dig som har ett begränsat utrymme att hänga och sova på har vi fler modeller. Räven bäddsoffa är en av våra sammetsbäddsoffor i nätt modell med ett bäddmått på 140cm. Räven bäddsoffa har ett grundare sittdjup och har en bekväm, hög sitthöjd. Du sitter bättre upprätt i Räven bäddsoffa och sover minst lika bra. Ytterligare ett nättare alternativ till en liten bäddsoffa i sammet är Lilla Grizzlyn bäddsoffa. Du får samma generösa sittdjup och bäddmått (160cm) som på Grizzlyn bäddsoffa, men utan armstöd. De öppna avsluten gör att soffan upplevs mer som en djup dagbädd/schäslong.

Smart funktion

Zzz... Björnen sover. Runt om i hela Sverige faktiskt! Björnen bäddsoffa är vår mest älskade bäddsoffa. Björnen med divan för dig som vill låta soffan dominera rummet och gärna parkerar dig bekvämt framför underhållningsprogrammen. Med ett bäddmått på 150cm får du plats att sova gott med eller utan sällskap. Björnen rak för dig som behöver en soffa som är precis lika skön som den är praktisk. Bäddmåttet på Björnen rak mäter 160cm med gott om plats för fler. Båda bäddmodellerna har förvaringsutrymme i armstöd, samt under sits och divansits. Ytterligare en bäddsoffa med generös förvaring under sitsen är Grizzlyn bäddsoffa. En snygg sammetsbäddsoffa med djuphäftad sits och kuvertkuddar. Grizzlyn bäddsoffa har ett rymligt bäddmått på 160cm.

Den perfekta gästsängen

Har du plats i gästrummet för Lilla Grizzlyn bäddsoffa i sammet eller Björnen rak är det ett lyxigt alternativ att bädda ner dina gäster i. För dig med mindre utrymme, eller kanske en kontorsdel som kräver övernattningsmöjliheter har vi två smidiga, framåtbäddade gästsängar. Oxen 2,5-sits bäddsoffa med framåtbäddning har en snygg svart stålram och ett grunt sittdjup. Det generösa bäddmåttet mäter 152cm. Oxen finns både i tålig polyesterklädsel, samt i vacker sammetPantern bäddsoffa är vår tuffaste bäddmöbel i PU-läder (fuskskinn) och kromade ben som enkelt fälls bak till en 126cm bred bädd.

Smidiga bäddfåtöljer

Bädda för fler? Är du i behov av en smidig extrasäng, dubbel eller enkel, för gäster har vi ett par nätta bäddfåtöljer i vårt sortiment. Ormen 2-sits bäddfåtölj har en snygg design med kromade ben i stål och ett bäddmått på 120cm. Ormen bäddfåtölj är vår nättaste bäddfåtölj med ett bäddmått på 84cm. Ormen finns i polyester och i sammet.

Psst. Ett sista gott råd innan du somnar?

1. En bäddsoffa måste tåla lite tough love. Men missa inte att ge soffan lite kärlek genom att impregnera tyget och ta hand om eventuella fläckar med vårt Möbelvårdskit.

2. Ett annat tips är att inte missa att fler av bäddsofforna har tillhörande fotpallar med förvaring. Perfekt att slänga upp fötterna på för ännu skönare soffhäng, eller för att stuva undan hemligheter och lakan. Låt mig presentera - Björnen sammet-fotpall, Björnen manchester-fotpall, Räven fotpall och Grizzlyn fotpall. Vi har även Pantern fotpall, utan förvaring.

3. Och slutligen - våra bäddsoffor kräver en skön bäddmadrass på toppen. Vi säljer prisvärda, tryckavlastande bäddmadrasser i Lazy Foam, som gör din skönhetssömn ännu djupare.

Så. Slappa, sleep, Sweef, repeat...