Qlocktwo, lyxiga klockor

Oj. Är det här ett konstverk eller en klocka? Dessa skapelser från Biegret&Funk är en hybrid av båda. 110 bokstäver är upplysta av LED-lampor av samma typ Audi använder i sina bilar och visar vad klockan är på ett innovativt som uppseendeväckande sätt. Din uppfattning av tiden ändras här och nu. 


CLOCKTWO BT BIEGERT&FUNK

Vi är stolta över att vara utvalda återförsäljare av Clocktwo. Dessa exklusiva designklockor som skulle kunna kallas för "a clever clock", eller kanske "a functional piece of art", är en tysk-producerad produkt med täta patent mot kopiering. Produkten är därför unik i sitt slag och kommer inte att massproduceras eller ful-kopieras. 

Tiden ska inte vara ett problem

Klockorna är utformade efter tanken om lathet i en förenklad vardag. Att ha koll på klockan ska vara simpelt. Klockan berättar om tiden precis som vi skulle säga det, dvs. ex. "Klockan är tio över två". Bokstäverna lyser upp av lampor bakom skärmen. Lamporna lyser upp individuella bokstäver som berättar för dig vad klockan är i femminutersintervaller. Fyra ljuspunkter i hörnen representerar minuterna mellan varje intervall. En inbyggd ljussensor läser av rummets ljus och justerar styrkan hos lamporna. Lampan blir därför starkare dagtid och dimmrar ner kvällstid.

Smarta, prisvinnande och unika funktioner

Klockan monteras som en tavla på väggen eller placeras fristående med snygga stöd av akrylglas. Välj mellan frontmaterial av akrylglas, rostfritt stål (med laser-urskurna bokstäver som vunnit pris för hur bokstäverna utformats för att kunna fungera) eller den ohämmat lyxiga samlarutgåvan täckt med äkta bladguld. Hade klockan gått på batteri hade ledlamporna skadats, därför drivs klockan på el. Detta gör att du aldrig behöver tänka på att "ladda" klockan. Lampan har en alarm-funktion, möjlighet till att byta språk och kan ställas in trådlöst via en app på din smartphone.