Vackra lampor

Let there be light! Bjud in ljuset med industriella, hängande marmorlampor med stor glödlampa. Jaguaren taklampor i marmor och betong blir en behaglig ljuskälla och en vacker detalj i ditt hem. Allra snyggast är det att kombinera flera lampor ihop, hängandes i olika höjder. Önskar du något pampigare går du på våra svensktillverkade kristallkronor!


ÄKTA KRISTALLKRONOR & HÄNGANDE LAMPOR

Vi bor i ett land som är mörkt under hälften av året. Det säger sig självt att vi behöver inreda flitigt med vackra ljuskällor!

Svensktillverkad kristallkrona med äkta kristaller

Våra äkta, svensktillverkade kristallkronor från Lyster Chandeliers har fått inspiration från både klassiska och mer moderna och nytänkande perioder. Kristallerna är av hög kvalitet och kan mätas med välkända märken så som Swarovski. Varje kristallkrona är handgjord och finns i flera storlekar och utföranden vilket gör att det finns något för alla smaker. Välj krona utifrån takhöjd, stil och smak. Samtliga produkter har ett lyxigt utseende med äkta kristaller och en ljuskälla som ger ett vackert ljus i ditt rum.

Marmorlampor & betonglampor

Lamporna finns i flera olika utföranden för att kunna mixa med varandra eller välja och vraka för att hitta just din favorit. Välj mellan vit och svart marmor eller svart och vit betong

Högtalare med lamp-funktion

Varför nöja sig med bra ljud, när man kan kombinera det med skönt ljus. Högtalarna från Mooni är tuffa detaljer som höjer stämningen hemma, eller ute i parken. Två portable högtalare som via Bluetooth och batteri gör det möjligt att sprida feeling var du än vill.