Sängar & Sänggavlar

Heads up for some disturbing news! Du sover i ungefär 25 år av ditt liv... Herregud! Lova oss att du gör det bästa av dom sömntimmarna. Typ som att sova i en sammetssäng. Vi på Sweef är experter på relaxa, chilla och vila. Med det senaste fjädersystemet och följsamma lazy foam-madrasser i våra höga kontinentelsängar i sammet har vi fångat en lyxig hotellkänsla. 


HÖGA SÄNGAR & LYXIGA SÄNGGAVLAR

Vi spenderar en tredjedel av våra liv i sängen, så valet av säng är minst sagt ett livsviktigt beslut. Vårt sängsortiment består av Zebran kontinentalsäng i sammet eller linne i 160cm och 180cm, samt vår lyxiga mindre ramsäng Ponnyn i sammet eller linne, med ett bäddmått på 90cm eller 120cm. Båda sängmodellerna ger bra stöd för kroppen och är tillverkade av samma råmaterial som etablerade high end-märken. Alla sängarnas fjädrar genomgår även utmattningstest där deras kvalitet kontrolleras. Trots att fjädring och material kommer från samma leverantörer som de dyra sängföretagens är priserna hos oss betydligt lägre än konkurrenternas. 

Sänggavlar med direkt-leverans (TIPS!)

Vi har alltid ett gäng sänggavlar att köpa hem direkt, i vårt Showroom. Gavlarna är uppackade, men i nyskick och längtar efter ett nytt hem. Du köper då en helt ny Sweef-gavel utan att behöva vänta!

Varför ska du välja just Zebran-säng till ditt sovrum?

Du får otroligt mycket säng för pengarna. Sängarna är av bra råmaterial, hög kvalité och till ett väldigt bra pris. Våra sängar är mer eller mindre identiska med de dyra konkurrenterna, då de består av samma material, det handlar enbart om små skillnader. Små viktiga sådana. Säger Ludvig Ungewitter, Grundare av Sweef.

Henrik Ledenvall, köpare av en Zebran-säng hos Sweef, beskriver i en intervju hur den känns:

 – Det som skiljer sängen från andra sängar jag sovit i är viktlösheten man känner när man ligger i den. Jag köpte sängen Zebran och den progressiva fjärdingen gjorde att man låg väldigt bra i sängen. När man la sig kände jag verkligen att vikten fördelade sig. Jag sov fantastisk gott i natt. Säger Henrik.

Sänggavlar i sammet, linne & skinn

För den där extra hotellkänslan i sitt sovrum kombinerar du din säng med en sänggavel. Våra sänggavlar funkar lika bra att ställa bakom sängen, som att hänga upp på väggen. Vi har sänggavlar i sammet, linne och skinn, i djuphäftade och släta modeller, med eller utan nitar. Gavlarna finns i 180cm, 160cm, 120cm, och 90cm i flera sammetsfärger och linnefärger så som grå, beige, blå och grön.

Sängkläder i satin, 100% bomull

Bädda med det bästa av det bästa, i våra bäddset i satin, i 100% bomull (500TC) Vi erbjuder luftiga, silkiga vita bäddset i 160cm och 180cm för dubbelsängar. Vi har enkla och dubbla påslakan samt örngott med vinge.

Sängkappa i sammet & linne

Matcha sängen till sänggaveln! Klä din sängstomme i en sängkappa i våra finaste tyger, i sammet och linne. Du väljer själv höjden på kappan för att passa just din säng.

Godnatt. Vi önskar dig en fantastisk sömn! Zzz...