Matbord, soffbord & sidobord

Glömmer man nästan inte hur mycket bra som händer runt ett middagsbord? God mat. Goda samtal. Goda vanor. Med det i åtanke blir det nästan ännu viktigare att köksbordet, soffbordet och matsalsbordet är utvalt med kärlek. Ett bord med iläggsskivor gör det exempelvis möjligt logistiskt att lära känna fler vänner. Ett sideboard i hallen samlar upp dina tillhörigheter i din allra virrigaste vardag. Helt enkelt all cred till borden i våra liv!


BORD DU BORDE ÄLSKA

Som soffproducent älskar vi ju mjuka paket. Men glöm inte bort de hårda paketen! Soffbord och sidobord i marmor eller valnöt och matbord i ek, valnöt och alm är ett måste för hemmets kontraster mellan mjukt och hårt. 

Uppdukat för livet

Livet händer. Och kanske nästan oftast runt bordet. De högsta skratten, de bästa smakupplevelserna, den mest hårresande underhållningskonsumtionen. Listan kan göras lång (...och dukarna ännu längre). Var livet än tar dig, se till att landa tillsammans med folk du älskar eller underhållning som värmer, runt ditt fina köks- eller soffbord.

Marmor - en kärlekshistoria huggen i sten

Det är något med naturmaterial. Fyrkantiga Jaguaren marmorbord 75x75cm i vit eller svart marmor med svart underrede i metall är en storsäljare hos oss. För den trendkänslige blir det kanske hellre rektangulära Jaguaren marmorbord 120x75cm i exempelvis grön marmorskiva på svart metallram. Den vilde köper två mindre marmorbord, Jaguaren 50x50cm, i olika färger och kombinerar fritt.

För dig som är hooked på sten erbjuder vi också Leoparden, ett stenbord i flera storlekar. Välj mellan rund skiva i 85x85cm, liten skiva i 50x50cm, eller sidobord i 100cm, med snitsigare underrede i svart stål och stentopp i flera naturstenar, så som mörk granit, vit terrazzo eller beige travertin. 

Träbord - valnöt, ek eller alm?

Att blanda träslag brukar inte vara helpoppis. Därför har vi en hel serie i mörk valnöt med Rådjuret runt matbord, Rådjuret runt soffbord och Hjorten stolar av solid valnöt. För dig som vill ha ett ljusare träslag rekommenderar vi Bävern köksbord i återvunnen alm, där varje bordsskiva är unik (...bara en sån sak!), eller Svalan köksbord, ett runt bord med iläggsskivor, i rökt ek.