Mattor & inredning

Efter soffköp kommer solsken (...och nya inredningsdetaljer!) Helhetskänslan i ett inrett rum skapas av detaljerna. De små och stora inredningsdetaljerna som knyter ihop rummet och ger den där sista touchen. Låt en stor matta rama in rummet, en drös med sammetskuddar blandas upp i linnesoffan, en grå viskosmatta i sovrummet fångar upp färgen på väggarna. 

 • Mattor

  Mattor

  Vårt allra bästa inredningstips! Rama in rummet med en matta! Alla våra stora, färgade vintagemattor och lappade patchworkmattor är unika och handgjorda i Iran. Våra viskosmattor, ullmattor och koskinn är däremot nyproducerade.

  Hitta rätt matta för ditt rum
  - Ta hjälp av vår filtrerings-funktion som gör det lättare att hitta rätt storlek och typ av matta.

 • Ullmattor - SËBOU

  Ullmattor - SËBOU

  Exklusivt samarbete med SËBOUNystartade SEBÖU delar berättelser genom hantverk av mattor som är designade i Sverige och handknutna i Marocko. Grundaren och designern Omar vill fortsätta föra vidare familjens arv där varje matta har sin egna historia att berätta. Mattorna är gjorda av 100% fårull från frigående får i Marocko och handknutna på plats. 

 • Plädar & Kuddar

  Plädar & Kuddar

  Hur många sammetskuddar får plats i en linnesoffa? Vi har fortfarande inte bestämt oss. Men många kuddar är det. Vi älskar att blanda stora och små kuddar i linne och sammet med avlånga kuddar för olika former och bästa komfort i din möbel. Och att bädda ner sig under en färgad mohairfilt eller mjuk fuskpälspläd kan ju vara bland det gosigaste? 

 • Qlocktwo klockor

  Qlocktwo klockor

  Oj. Är det här ett konstverk eller en klocka? Dessa skapelser från Biegret&Funk är en hybrid av båda. 110 bokstäver är upplysta av LED-lampor av samma typ Audi använder i sina bilar och visar vad klockan är på ett innovativt som uppseendeväckande sätt. Din uppfattning av tiden ändras här och nu. 

 • Lampor & Högtalare

  Lampor & Högtalare

  Let there be light! Bjud in ljuset med industriella, hängande marmorlampor med stor glödlampa. Jaguaren taklampor i marmor och betong blir en behaglig ljuskälla och en vacker detalj i ditt hem. Allra snyggast är det att kombinera flera lampor ihop, hängandes i olika höjder. Önskar du något pampigare går du på våra svensktillverkade kristallkronor!

 • Konst & tavlor

  Konst & tavlor

  Smycka hemmet med Sweef-känsla uppåt väggarna! Vi har satsat på stora, färgstarka tavlor med motiv under plexiglas. Glasinramningen lyfter motivet och framhäver tavlans fulla potential. Låt de kaxiga motiven pryda dina väggar och lyfta din möblering! All is art, art is all.

 • Dukar

  Dukar

  Dukat för klimathjältar. Vi gör våra bordsdukar av spilltygerna från våra soffor, i ett steg mot "zero waste". Det ska vara gott att leva, äta och rädda världen. Gör det på en duk av sammet eller linne i just din favoritfärg. Vi gör våra sammetsdukar och linnedukar i 220cm, 250cm och 300cm i flera vackra färger. Dukat och klart.

Inredningsdetaljer 

Bli golvad

Stora vintagemattor

Mjuka viskosmattor

Patchworkmattor

Hallmattor

Vad är klockan i New York?

Qlocktwo

Dra något nytt över dig

Mohairpläd

Fårskinn

Fuskpälspläd

Pillowtalk

Sammetskuddar

Linnekuddar