Soffor, fåtöljer, stolar och bord

Under vår fototurné på Gotland ställde vi ut våra möbler vid Blå Lagunen och bjöd dit semestrande människor. Det blev en mäktig bild! Scrolla neråt för att läsa vidare om våra möbler.

 • Soffor

  Soffor

  Välkommen till våra soffor!

  Soffan på bakgrundsbilden är Valen XL i sammet (Aston 27 Burgundy). Bilden är tagen utanför vårt showroom på Drottninggatan.

   

  Sweef tipsar. Hur hittar jag min soffa?

  Nedan ser du våra olika soffor. En del av dem är lagervaror och går att få direkt och en del tillverkar vi på beställning. Observera att allt som heter ”serie” är en kollektion av flera olika varianter på den modellen. Dvs klickar du dig in på en soffa i en serie hittar du där även fåtölj, hörnsoffa och fotpall för just den serien. Våra soffor är oftast kategoriserade efter vilket tyg de är klädda i.

  Om du letar efter ännu mer exklusiva material så kan du också leta under kategorin Sweef Lyx.

 • Bäddsoffor

  Bäddsoffor

  Välkommen till våra bäddsoffor! Soffan på bilden är Grizzlyn bäddsoffa (klädd i sammet Riviera 95 grå) fotograferad i en cool industriell miljö. Platsen var faktiskt förr ett kafferosteri så ni kan ju tänka er hur gott det doftade där. Scrolla ner för hela vårt sortiment.

 • Fåtöljer

  Fåtöljer

  Välkommen till våra fåtöljer och bäddfåtöljer!

  På bild ser du Valen loveseat (klädd i purolino linne laxrosa 48) och Valen fåtölj (klädd i sammet 80 blekrosa med nitar). Bilden är tagen på Riddarholmens kaj en blåsig vårdag.

   

  Sweef tipsar. Hur hittar jag min fåtölj?

  Nedan ser du våra olika fåtöljer. En del av dem är lagervaror och går att få direkt och en del tillverkar vi på beställning. Observera att på vissa av produkterna i denna kategori står det ”serie” och en bild av en soffa visas. Alla som heter ”serie” är en kollektion av flera olika varianter på den modellen. Dvs klickar du dig in på en soffa i en serie hittar du där även fåtölj, hörnsoffa och fotpall för just den serien. Våra produkter är oftast kategoriserade efter vilket tyg de är klädda i.

  Om du letar efter ännu mer exklusiva material så kan du också leta under kategorin Sweef Lyx.

 • Fotpallar & Puffar

  Fotpallar & Puffar

  Välkommen till våra fotpallar & puffar! På bilden ser du tre olika Baggar i olika storlekar! Scrolla ner för hela vårt sortiment. 

 • Stolar & Bänkar

  Stolar & Bänkar

  Stolarna Taxen, Boxern och Schnauzern i tålig okrossbar polykarbonat leker här i snön. Scrolla neråt för att se alla våra stolar.

 • Bord

  Bord

  Välkommen till kategorin om våra bord! Scrolla neråt för att läsa mer om våra matbord och soffbord.

 • Hyllor & Klädhängare

  Hyllor & Klädhängare

  Välkommen till våra hyllor och klädhängare! På bilden ser du Valrossen hyllor. Scrolla ner för hela vårt sortiment!

 • Tillbehör

  Tillbehör

  Här finns tillbehör till våra soffor. Möbelvården bör alla lägga till sin beställning. Scrolla ner för att se alla produkter.

Möbler

Här finns Sveriges skönaste möbler. För att hitta guldkornen i sortimentet har vi rest runt i Europa och Asien, gjort små ändringar på möblerna vi gillat och finjusterat detaljerna tills det känts 100% Sweef. Våra utvalda möbler håller hög standard och vi satsar alltid på att ha bäst deal inom varje kategori.

Sköna och praktiska möbler

Det som vi kanske är mest stolta över är våra sköna bäddsoffor. En traditionell bäddsoffa upplevs ofta som obekväm och bökig att veckla ut, men våra bäddsoffor raka motsatsen. Björnen är den populäraste bäddsoffan med enormt sittdjup, mysigt manchestertyg och löjligt enkel att göra om från soffa till säng. Valen XL är en annan storfavorit med fint linnetyg och tjocka dunstoppade sittkuddar. Förmodligen Sveriges skönaste soffa.

Förutom soffor säljer vi sköna och praktiska fåtöljer, fotpallar, stolar, matbord och soffbord. Bäddfåtöljen Ormen vecklas ut till en extrasäng på nolltid. Våra transparenta stolar är tillverkade av det okrossbara materialet polylarbonat och ser nästan ser ut att vara gjorda i glas. Vi känner oss otroligt stolta över varenda Sweef-möbel.

Provsitt möblerna i showroom

Vi har en hel del bilder och filmer på våra möbler, men vet att det inte riktigt räcker för alla. Därför har vi ett kombinerat showroom/kontor där alla våra möbler finns att se och provsitta. Det går bra att beställa möbler och inredning direkt härifrån och sedan hämta upp det direkt på vårt lager som ligger 5 minuter bort. Vi har också snabba hemleveranser till hela Sverige.

Prisvärd Kvalitet

Prisvärd Kvalitet

 • Noga utvalda möbler
 • 2 års Produktgaranti
 • Bäst deal inom möbler
Läs mer
Tryggt & Säkert

Tryggt & Säkert

 • Nöjda kunder
 • Trygg E-Handels Certifierad
 • Betala efter leverans
Läs mer
Snabb leverans

Snabb leverans

 • Hem från en dag
 • Hämta själv på lagret
 • Tidbestämd leverans i Sthlm
Läs mer