Djupa soffor & sköna möbler

Säg hej, ciao och hallå till Sveriges skönaste möbler. Sweefs sortiment bygger på djupa soffor, sköna bäddsoffor, stora divansoffor, låga modulsoffor, mjuka sammetssoffor, höga kontinentalsängar, trendiga plaststolar, tidlösa valnötsmöbler, stilrena marmorbord och smarta bäddfåtöljer. Stora linnesoffor för större vardagsrum, smarta bäddsoffor med förvaring för compact living, modulsoffor för ytor med öppen planlösning, smidiga bäddfåtöljer för gästhuset. Varenda möbel, tygval och produktnamn är framtaget med kärlek. En möbel ska vara skön, snygg och prisvärd - men kanske framförallt älskad. Och det är var och en av våra möbler. Älskade, älskade Sweefisar. Att handla möbler online har aldrig varit bekvämare än på Sweef.

 • Soffor

  Soffor

  How deep is your love? Vår kärlek för djupa soffor är enorm! Vi älskar när våra kunder slaggar i en djup dunsoffa, slappar i en skön sammetssoffa eller hänger i en howardsoffa. Var hittar vi dig? I en stor hörnsoffa, modern modulsoffa eller föredrar du divansoffa? Oavsett vad är det klart att du ska sitta i "Sveriges skönaste möbler" (...med de skönaste djurnamnen). Kom och klappa, Elefanten vill ha en ny husse!

 • Bäddsoffor

  Bäddsoffor

  Storslappare, se hit! Får det lov att vara en sammetsbäddsoffa med rymligt bäddmått på 160cm? Våra bäddsoffor är kombinationen av en skön, djup soffa och en smidig extrasäng. Söker du en bäddsoffa i lyxig sammet eller mjuk manchester med smart förvaring och smidig framåtbäddning, så har du hittat rätt! Vi älskar sköna, djupa bäddsoffor med stor divan, men har även smidiga bäddsoffor och bäddfåtöljer i nätt modell anpassat för compact living. Så, sov inte på saken. Sov på Björnen.

 • Fåtöljer

  Fåtöljer

  "Är den här platsen ledig?" ...svaret blir nästan alltid nej när det gäller en djup, mjuk sammetsfåtölj. Slipp trängas i soffan och sjunk ner i din mjuka fåtölj i dun. Eftersom att smaken är som baken har vi blandat rymliga loveseat-fåtöljer att somna i, med nättare fåtöljer i kallskum och omfamnande howardfåtöljer i linne som passar bättre att sitta upprätt i. Have a seat!

 • Sängar & Sänggavlar

  Sängar & Sänggavlar

  Heads up for some disturbing news! Du sover i ungefär 25 år av ditt liv... Herregud! Lova oss att du gör det bästa av dom sömntimmarna. Typ som att sova i en sammetssäng. Vi på Sweef är experter på relaxa, chilla och vila. Med det senaste fjädersystemet och följsamma lazy foam-madrasser i våra höga kontinentelsängar i sammet har vi fångat en lyxig hotellkänsla. 

 • Bord & soffbord

  Bord & soffbord

  Glömmer man nästan inte hur mycket bra som händer runt ett middagsbord? God mat. Goda samtal. Goda vanor. Med det i åtanke blir det nästan ännu viktigare att köksbordet, soffbordet och matsalsbordet är utvalt med kärlek. Ett bord med iläggsskivor gör det exempelvis möjligt logistiskt att lära känna fler vänner. Ett sideboard i hallen samlar upp dina tillhörigheter i din allra virrigaste vardag. Helt enkelt all cred till borden i våra liv!

 • Stolar & Bänkar

  Stolar & Bänkar

  Please, have a seat! När man insåg att låga barstolar på 65cm går att placera intill diskbänken eller vid köksön, så blev ju köket direkt hemmets bästa hang out! Däremot sitter man ju fortfarande överdrivet bekvämt i skinnklädda valnötsstolar i matsalen... och hur kul är det inte att duka upp i vardagsrummet med färgade plaststolar? Var du än vill placera dig så har vi stolen för ändamålet.

 • Fotpallar & Puffar

  Fotpallar & Puffar

  Note to self: Addera det där lilla extra! Njut av ännu högre mysfaktor när du slänger upp benen på en stor fotpall med divankänsla. Upplev hur rummet får en ny karaktär när du bryter av med en liten, rund pall i skinn intill ditt fyrkantiga soffbord. Låt gästerna sitta skönt på sittpuffar i sammet. Fotpallen är den där sista touchen som fulländar både din inredning och komfort.

 • Hyllor & klädhängare

  Hyllor & klädhängare

  Du bor större än du tror. Lev på höjden och utnyttja utrymmet till max, genom att kombinera våra hyllplan i trä precis som du önskar. Hyllbärarna i svart eller vitt stål ger en tidlös look. The sky is the limit. (Psst... missa inte heller våra klädhängare i mörk valnöt och den smidiga bokhyllan i vit MDF)

 • Tillbehör

  Tillbehör

  Behandla dina möbler som du själv vill bli behandlad. Här hittar du de viktiga detaljerna som gör att din möbel får det bästa möjliga livet hemma hos dig. Impregnering för tyg och skinn, möbelrengöring i mousse för tyg och skinn och armskyddspar som skyddar soffans utsatta armstöd. Ta hand om varann, så hörs vi igen later rather than sooner! (...om du inte vill komma tillbaks inom kort för ett presentkort till någon du tycker om? Det hittar du också här nedan!)

Brett sortiment av möbler och inredning

Djupa soffor

Sammetssoffor

Bäddsoffor

Divansoffor

Modulsoffor

Dukat för fler

Soffbord

Köksbord

Matbord

Marmorbord

Träbord

Slå dig ner

Fåtöljer

Bäddfåtöljer

Plaststolar

Skinnstolar

Barstolar

Valnötsstolar

Trästolar

Sov sött

Kontinentalsängar

Enkelsängar

Gästsängar

Sänggavlar