Sängar & sänggavlar

Sängar & sänggavlar

Heads up for some disturbing news! Du sover i ungefär 25 år av ditt liv... herregud! Lova oss att du gör det bästa av dom sömntimmarna. Som att sova i en sammetssäng. Med 7-zons pocketfjädrar och följsam bäddmadrass i tryckavlastande memory foam har vi fångat en lyxig hotellkänsla i en hög kontinentalsäng, 160cm eller 180cm bred. Vi bäddar även skönt i en 90cm enkelsäng eller 120cm ramsäng i sammet eller linne. Har du redan en säng, men vill matcha den med en sänggavel med nitar eller romantisk sängkappa i samma tyg, så är det möjligt hos oss! Här kan du få dubbelsäng och gavel i samma tyg och färg. Vi på Sweef är experter på relaxa, chilla och vila. Men vi älskar också design (...och valmöjligheter!)

Lägg till eller ta bort filter nedan...

Slut ögonen och fantisera om ditt drömsovrum.. Öppna ögonen och leta rätt på fantasi-sängen inom vårt sortiment. Vi lovar, vi har något som håller måttet!
Slut ögonen och fantisera om ditt drömsovrum. Öppna ögonen och leta rätt på fantasi-sängen inom vårt sortiment. Vi lovar, vi har något som håller måttet!
Det finaste man har ramar man in.... och kanske är sömnen det allra finaste? Smycka din sängkant med en vacker, bekväm gavel att vila mot.
Det finaste man har ramar man in... och kanske är sömnen det allra finaste? Smycka din sängkant med en vacker, bekväm gavel att vila mot.
Bädda för skön sömn.. Ge dig själv gåvan av sovrumspiff. Detaljerna som höjer ditt sovrumsmys och sänker din vilopuls.
Bädda för skön sömn. Ge dig själv gåvan av sovrumspiff. Detaljerna som höjer ditt sovrumsmys och sänker din vilopuls.