Labradoren2

Labradoren är en supersnygg stol att ha om man vill skaffa en lite modern känsla till ett rustikt bord. Såhär ser det ut hemma i vårt kök.

Tycker man att stolarna känns för hårda för rumpan, eller om man bara vill öka på mysfaktorn lite, kan man göra som vi har gjort. Skaffa fårskinn och ha som sittdynor. Jag köpte ett stort fårskinn på Gotland som jag klippte i fyra delar. Jag tycker att det är snyggt när de är lite oregelbundna i formen.

Bord Fogia, Tabletter Svenskt Tenn

Labradoren1

//E

# # #

28 september, 2013

Kommentarer

[…] Eftersom jag tidigare visat att jag har dessa stolar hemma så vet ni redan att jag gillar dem skarpt!  I detta hem, som är en sekelskifteslägenhet, finns det så mycket vackra tidstypiska detaljer såsom trägolven och de bevarade strukturna i väggarna. Då tycker jag att det kan vara extra snyggt när man bryter av med något modernt, genomskinligt och spännande. Kombinationen av det antika bordet och de moderna stolarna som ni ser på bilden är ju bara fantastiskt snygg! […]